Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Takže je to jako nějaká mafiánka? Z traileru mi i přišlo, že jde o nějakou tu prostituci a obchod z bílým masem či něco podobnýho. Zdá se mi, že v poslední době je tohle téma taky nějak v kurzu to máš Skin trade, Skin Traffic, Seagal v Absolution by měl dle obsahu dokonce bojovat z obchodníky z lidským masem... samá kůže a maso poslední dobou :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Je vtipne, ze odmietol hrat v dalsich dieloch Expendables, ale v takejto lacnej sracke mu nevadi byt.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

a to si este pockaj ked prehovori... no nezerem mu toho mafosa ani nahodou... uplne nakokot. On sa na nejakych top mafosov nehodi... on by mal byt nejaka hlavohrud, mlaticka bez mozgu... v Sin City som mal jeho postavu najradsej...ale toto... no hruza...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mě přišlo, že trailer láká celkem na akční jízdu, tak se bojím, jestli tam nenacpali všechnu akci z filmu, jak je v poslední době u trailerů na podobný snímky zvykem. Posoudím sám. Každopádně až budeš moct, pošli mi to please :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Včera jsem Skin trafik proskákal a nevypadalo to zdaleka tak dobře jako z traileru. Chtěl jsem to večer dát, ale usnul jsem. Rourke tam v paruce vypadá jako kokot. Každopádně jsem četl na netu asi dvě recenze a byly pozitivní takže nevím. Za mně tipuju tak 2-3. Misfire byl točenej v reálnejch mexickejch lokacích, takže mě to obrazově bavilo. Skin trafik vypadá o dost nudnějš:-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, stuntmanMIKE

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No pokud Gary konečně předvede dobrý fajty, tak dám možná natruc i 3* i když to bude píčovina. Mě to štve ho v poslední době v těch hodnoceních takhle ojebávat. 3* jsem filmu kde hrál nedal už hodně dlouho. Já ho mám v topce, ale v poslední době se propadl do neskutečných sraček.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Predstav si dialogy ako z Misfire akurat tam je o trochu viac a lepsie prevedenych bitiek.

Dokonaly film pre vegetola, nic pre mna a u teba fakt neviem. Ty si nevyzpytatelny.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak ten je mi fakt buřt, ale trailer sliboval akci a hlavně, že Gary konečně zase něco předvede po tý haldě kokotin z poslední doby, ale už vegetol mě varoval, že to vypadá, že akce je málo a Rourke doslova šílenej. Já to chci dneska stejně dát, ale čekám až mi to vegetol pošle, páč jsem zaostalej a nezvládnu to stáhnout z torentu a nikde jinde to zatím není, tak jsem poprosil vegeta on už mi to stáhnul, jenom mi to ještě neposlal, páč tu dneska ještě nebyl pacholek jeden :-) Nicméně po tom jak jsem se na to těšil se teď začínám bát jestli se Gary neupsal další nudný céčkový sračce. Misfire mě málem zabilo :-(((((

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Inak ja som preklikal prvych dvadsat minut a dost sa tam keca o hovne, ale prva bitka s Danielsom je celkom slusna.

Ja to vidim na moje tradicne 2* :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Mea Culpa pani... nemajte mi to za zle... tieto ceckove kokotiny sa mi pletu...a este maju aj podobne nazvy :)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tam to můžeš strhat. Já se těšil, ale po pravdě se rovněž lehce začínám bát.

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama