Reklama

Reklama

Tento pořad pochází ze stránek Funny or Die. Moderuje ho Zach Galifianakis. Vystupuje zde mnoho známých osobností, které jsou pozvány mezi dva květináče s kapradinami. Zde je s nimi veden rozhovor a jsou jim pokládány nejen typické interview otázky, ale také zcela bizarní a nevhodné (např. sexistické) otázky a připomínky. (Laky.)

(více)

Recenze (95)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

(Rozhovor Galifianakisa s Willisom) "Takže.. Kolik máš dětí?" - "Tři" - "Jaké máš nejradši? Ashtona?" __ (Rozhovor Galifianakisa s Natalie Portman) "Ty sis vyholila hlavu pro V jako Vendeteta." "Vyholila sis taky V jako Vagína"? __ Treba dodať niečo viac? Šialený blbec medzi kapradinami.. šou vytvorená len pre jediný účel - rozosmiať vás. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tomu nějak nemohl přijít na chuť, ale pak přišly díly s Charlize Theron, Bradleym Cooperem a Natalie Portman a já se mohl smíchy přetrhnout. Lepší čtyři s tím, že budu vyhlížet další díly, které mě snad pobaví. Ke zhlédnutí i s českými titulky zde. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis je strašné hovado a jeho drsný a nekorektný štýl humoru určite nesadne každému. Mne však sadol dokonale a aj keď nie všetky hlody sú vtipné a pár ich sklzne do trápnosti, väčšina ma spoľahlivo odrovnala. Oceňujem Zacha že mal na niečo podobné gule, ale aj všetky celebrity ktoré sa na niečo podobné dali nahovoriť... 90% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zach mě baví a stejně jako většina z nás jsem ho i já objevil v Pařbě ve Vegas, kde jsme se všichni přesvědčili, že smyslu pro humor a ujetosti v sobě má na rozdávání. Svým způsobem trošku nevšední talk-show bez všech těch pitomin okolo (obecenstvo, drahej mahagonovej stůl, pozadí s mrakodrapy, atd), což ale vůbec nevadí. Naopak - uvědomíte si a zamyslíte se nad tím, kolikrát jste se v jiných talk-show smáli jen proto, že se smálo publikum a ne, protože to bylo vtipné. Tady vás nic neruší a můžete si dosytosti užít tu chvilku, kdy se smějete vy a jen vy. Žádné rušivé elementy. Hlavní je zde Zach a jeho hosti. Rozhodně doporučuji se stavit na "videacesky" a zkouknout tam pár dílů. Tenhle typ humoru mám rád. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se Seanem Pennem tvrdí Zachovo "dvojče" Seth, že má mopslíka, který by mohl hrát ve filmu. Ve filmu Na doraz (2010) cestuje Galifianakisova postava s mopslíkem. (Brousitch)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama