Reklama

Reklama

FRACEK vypráví příběh třináctileté Luli McMullen (Chloë Grace Moretz – KICK-ASS), která utíká ze zapadlého farmářského městečka v Nebrasce, aby za sebou nechala domov plný smutku a problémů a vydala se do třpytivého Las Vegas vstříc svým bláznivým a často naivním snům. Během svého strastiplného putování potkává řadu podivínů, odpadlíků i outsiderů a brzy ji společná cesta svede dohromady s dvojicí protikladných tuláků: Eddiem (Eddie Redmayne – TEORIE VŠEHO), kulhajícím kovbojem s dětskou tváří a ostrým jazykem, a půvabnou podvodnicí jménem Glenda (Blake Lively – TV seriál "Super drbna"). Díky nim Luli pozná mnohem víc, než čekala. Setká se se zármutkem i nebezpečím, stejně jako se zázrakem, něhou a těžce vybojovaným vědomím, že vše ještě není ztraceno. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film. Těšil jsem na na Chloë, ta nezklamala, nějakých 20 minut mě bavila, ale celý film neutáhne, takže jsem po 40 minutách začal přetáčet. Je to road movie ze zapadákova. Chloë chce do L.A., stopne jednoho blbečka, pak Blake Lively, oba jsou smažky. Děj se nikam nehrne, nemá žádnou linii, je o ničem, prostředí nudný. Plakát je naprosto zavádějící, vypadá akčněji. # Párkrát mi Chloë připomněla Natalii Portman v Léonovi; pevně doufám, že časem se taky tak vypracuje, protože ta holka umí. A jen na okraj jsem tu viděl i malou paralelu s Ellen Page z Hard Candy. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 3 | hudba 4 | humor 1 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé filmy a ty, které se odehrávají na nějakém americkém zapadákově na jihu, ještě radši. Mám rád i Chloë a Redmayne mě zase zaujal v My week with Marilyn. Takže logicky jsem se na Hick i docela dost těšil, o to víc po shlédnutí traileru. Bohužel ve výsledku jsem hodně zklamanej, děj nudnej až běda, herecké výkony nevýrazné, stejně jako hudba. A Chloë? Podle mě má na podobné role ještě pár let čas, ale každopádně patřila mezi to lepší, co může tento snímek nabídnout... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

No příběh je děsivá hovadina totálně přitažená za vlasy s naprosto nepřesvědčivým chováním všech postav a to včetně té hlavní. Do toho takovej ten americkej vidlákov, kterej naprosto nesnáším, a hromada otravný country hudby. Proč tedy dvě hvězdy? No jednak proto, že Chloë je prostě fakt dobrá.. heh.. herečka, ať už má jakoukoli roli, ale hlavně za skvěle zahraného vyšinutého magora v podání Eddieho Redmayne, kterému jsem žral každej mimickej pohyb. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Dvě holky, jedna starší a jedna mladší jedou skrze typicky buranský americký country středozápad. Ta malá utíká od rodiny a ode všeho a ta druhá zase od života, který ji stejně dohání. Potkaj úchyláka a začne to bejt v hajzlu. Vlastně tak úplně nechápu co tohle jako mělo bejt, Eddie Redmayne do té spousty filmových úchyláků, hnusáků a pervezáků nepřidává vůbec nic nového, což je docela škoda, protože jsem se docela těšil co předvede. Ovšem co tady pohledával Alec Baldwin, to teda taky fakt nechápu. 2* jen za to, že to Chloe dokázala ve třinácti letech odtáhnout skoro sama. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech hrozně zvláštní film, ale nějakým neznámým způsobem mě dokázal udržet u obrazovky. Hodně tajemný a do poslední chvíle neznámý, nesrozumitelný děj. Celou dobu si tak nějak říkáte o co tam jde a co se tu vlastně děje? Každopádně tuhle neobvyklou road movie jsem si užil a to především díky ÚŽASNÉ Chloë Grace Moretz, která mi potvrdila, že to je nesmírně talentovaná herečka s hodně slibně se rozvíjející kariérou a stoupla na mém žebříčku oblíbených hereček o nemálo příček nahoru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v amerických státech Nevada a Severní Karolina. (Cheeker)
  • Do role Glendin byla původně obsazena Kirsten Dunst, později však projekt opustila. (beyli)

Reklama

Reklama