Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování, jež nemělo vzniknout. Režiséru nejde vytvořit slušnější atmosféra, tak útočí spoustou krve a vyhřezlými vnitřnostmi. Proč ne, ale García není Aja, takže když se v těch mordech vyžívá moc dlouho, přestává to jednoduše bavit. Největší slabinou je ale scénář, který prostě vším tím gore prostě nezamaskujete, ani kdyby jste se Argento jmenoval. A Nick Stahl se mi ani jako John Connor nelíbil. Už dlouho se mi nestalo, aby mi nějakej film vyšuměl z hlavy takhle rychle. Za boha si nemůžu vzpomenout, jak to vlastně skončilo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšných hororů mají většinou nevalnou kvalitu. Zrcadla mě docela příjemně překvapila. Ačkoli je příběh hodně předvídatelný a docela naivní, tak dokáže slušně zabavit. Použití zrcadel v hororu je prostě skvělé a i tento celý film o nich je celkem povedený. Sice to už nepůsobí tak originálně a tajemně jako v jedničce, ale určitě potěší jednotlivé zabijačky, které mají šťávu. 55% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Nezvratný osud podíval podruhé do zrcadla a uviděl tam Bloody Mary. Po stávce patrně žraly děti nějakého zneuznaného scénáristy omítku na hliněné podlaze a tak ze zoufalství stiskl to tlačítko s kosočtvercem na osvědčené hollywoodské kopírce. V rámci snižovaní nákladů obsadili do hlavní role nějakého slizkého narkomana, který tu hodinu a půl v mrákotách prochodil pouze za piko a zbytek peněz asi padl na tu dvacet minut sprchující se kikinu s kulantním tělem, které to však paradoxně více slušelo bez hlavy. Takže nic nového pod sluncem! Každou čtvrthodinu bizarní zmrd, pardon, chtěl jsem říct smrt, a závěr překvapivý jako výron v laciném pornu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňovala v komentáři k jedničce, zrcadla ve mně vždy vzbuzovala nepříjemný pocit. To ovšem na faktu, že se ve druhých "Zrcadlech" vytrácí i ta trocha mysterióznosti, nic nemění. Scénář nestojí za nic (nemohla si za to náhodou částečně sama?!?), Nick Stahl působí překvapivě nevýrazně, a i když to bylo uděláno dobře, odtrhávající se čelist byla přeci jen efektivnější než střeva vylézající z dutiny břišní.;-) ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Mirrors 2 kvalit prvního dílů nedosahují, ale že to je pouze video film, tak dobrá práce. Celková temná atmosféra byla provedena dobře, Nick Stahl ani moc nevadil, i když mohl hrát s větším důrazem, pointa byla dostačující a vraždy byly skvělé. Mě dvojka bavila, i když žádné mistrovské dílo to není. Za tohle se Víctor García stydět nemůže.55% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno