Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Carmen Electra je vážně... hrozná. Silikonové bábovky na hrudi dokáží někoho vzrušit? O tom by se měl natočit dokument. Zbytek hereckého ansámblu je potom stejně marný a je opravdu velká škoda, že zajímavý námět přírodopisného filmu o rozmnožování lidí z pohledu mimozemšťanů je takto zabit (co si budeme vykládat, kdyby nebylo komentáře, vtipně mylných interpretací a sperminátora, byla by to děsná a nevtipná shitna). Má očekávání byla vzhledem ke zdejšímu vysokému hodnocení asi příliš velká. 40% ()

Reklama

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatý "dokument", kde většina vtipných situací vzniká hlavně při srážce skvělého komentáře Vladimíra Čecha s tím, co se ve filmu skutečně děje. Stopáž je tak akorát, aby film neztratil tempo a v porovnání s ostatními romatickými komediemi nemůžu hodnotit jinak, než za plný počet. Osobně mě nejvíce pobavilo to, jak "samčí společenství" "probírá" první milostné hrátky... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hlas Čecha byla dobrá volba, hodil by se i Alfréd Strejček coby dokumentový dabingový matador :-). Sexuální praktiky pozemšťanů je vlastně dokument o tom jak nás vidí zelení mužíčci a to zejména v našich nejintimnějších chvílích. Když my můžeme bez studu natáčet páření slonů či lvů v přírodopisných dokumentech, proč by emzáci nenatočili ten svůj o rozmnožování lidí! Dokument tak mapuje nejen přímo akt samotný, ale i způsoby námluv, přivedení potomka na svět ad... Velmi vtipná záležitost, doporučuji vidět! * * * ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie, pre mňa len romantická nuda a vtip, ktorému som sa vôbec nezasmial, práve naopak som sa viac krát cítil trápnejšie. Niekomu možno film sadne viac, no tentokrát neprižmúrim oko ani k trom hviezdam. Už len za tých pripečeních hercov si to nemôžem dovoliť. Dabing bol trápny, ale pochybujem, že originál je lepší. 45% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama