Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čím blíže je ten film konci, tím je nudnější a tím méně vtipný je. A je to škoda, ten nápad je skutečně skvělý, jenže se mi potvrdily moje obavy z něj a to ty, že nemůže fungovat v celovečerní stopáži. Taky to byla pravda. První polovina je přímo nabitá vtipnými scénami a komentáři, ta druhá už jenom kopíruje a nudí. Jenže nejhorší na ní je to, že výrazně ubyde mimozemského komentátora a víc vidíme situace mladého páru, v kterých není žádný vtip. Díky tomu je taky celý film natažen na hodinu a půl, jenže úplně zbytečně. V závěru už jsem měl i problém to dokoukat, jak mě to nebavilo. Škoda. Slabé 3* ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

National geographic pro televizi Ufov@. Skvělý a neotřelý nápad, který ale poněkud strádá svým ztvárněním. Dokonalý doprovodný komentář Vládi Čecha je tam milionkrát zábavnější než to, co pod ním předvádí sice velmi krásná ale trocha toporná Carmen Electra se svým samčím protějškem. Samotný proces rozmnožování, tedy od seznámení se až po end of ends mi přišel trocha zámořsky ušláplý. Něco hodně souhlasí, něco jest ale ovšem asi stejně pravděpodobné jako sednout si zadkem do vosí báně a nemít pak pozadí XXXXL. Tudíž jedna z mála výjimek, kdy děj zaostává za dialogy (leckdy spíš dialogy špatně doplňují děj). A pak to hlavní. Pokud se vám tohle líbí, dostává vás to, natrhává vám to bránici, pak na 100% při druhém shlédnutí to bude už jen řadová komedie a na třetí už se ani nezasmějete. Ovšem já dám na to první a pak musím ty 4 hvězdičky dát, ale fakt jen za dialogy, ne za podkres. Jestli tohle ufouni uviděj, patrně je to asi na čas zimpotentní :o) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekaně originální a vtipná komedie. Sice celé její kouzlo spočívá v Vladimírem Čechem skvěle nadabovaném dokumentárním komentáři odehrávajících se situací a několika krátkým scénám s atletickými spermiemi, což ale bohatě stačí. Na Carmen se kouká hezky, ačkoli jako romantická hrdinka se nehodí – působí to asi tak, jako kdyby v Samotáři ze Seattlu místo Meg Ryan hrála Pamela Anderson! Člověk si jí představí v posteli, ale mít s ní vztah? Hlavní hrdina je správnej sympatickej pošuk! Je to vtipné, není to nechutné, je to skvělá oddechovka! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama