Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdejší roztomilá dětská hvězdička Disney seriálu a „momentálně“ zlobivá holka Miley Cyrus v nijak zvlášť inteligentním příběhu těsně předtím (i když film si dlouho dral cestu k divákům), než ostříhala dlouhé vlasy a začala se prezentovat jako zpívající pornohvězda, která odhazuje kalhoty a na pódiu se kroutí v body a podivných chlupatých kostýmcích, nebo si zapálí jointa, jako by se nechumelilo. Ani komické, ani dramatické. Neublíží, ale Miley to podstatně víc sluší na demoliční kouli.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Seriál Hanny Montany nie je pre mňa, tak som chcel aspoň takto vo filme vidieť, čo dokáže Miley Cyrus, keď už dospela a snáď aj vyrástla z puberty. Demi Moore tiež zabrala a aj z takéhoto slaboduchého námetu vytiahli celkom pozerateľnú komédiu. Možno aj drámu o vzťahoch medzi rodičmi a deťmi, hlavne medzi matkou a dcérou s otvorenou komunikáciou, kde sa pri spoločnom kúpaní rieši aj vyholenie prirodzenia a či je to v jej veku už vhodné alebo nie. Ak niečo vhodné nie je, tak nasleduje zákaz mobilu a počítača, čo je horšie než akýkoľvek telesný trest. Európania dostali na pobavenie epizódu z Paríža, ktorý je vykreslený snáď horšie ako býva Slovensko v amerických filmoch, a nemajú tam mobily ani internet a jedávajú nie slimáky, ale ešte bizarnejšie pochúťky. Hodnotenie, ako vždy, nie je za objektívne kvality filmu, ale za moje pobavenie. –––– Lol, jsi v poho? ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je to prachbídné a výlučně pro ženy. Je to tak blbé, až se člověk musí smát. Režisérka Líza je buď dvacetiletá puberťačka nebo čtyřicítka s pořád trvající pubertou. Každý rozumný divák bude nevěřícně kroutit hlavou, co za PÍČOVINY se v tomhle blevajzu řeší. Citlivé dívky (10 - 14 let) tento snímek opláčou. 5% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Milí uživatelé! Nikdy neříkej nikdy, ale přesto si troufám tvrdit, že na FB nikdy nebudu. Mimo jiné víte, že všechny fotky a komentáře jsou vlastnictvím FB a i když zrušíte (smažete) svůj profil tak je to jedno, je to v databázi a Vy to nevlastníte, ale FB ano? Potom se přátelé diví, že maj vykradenej byt, když napsali, že jedou na prima dovču od-do a pochlubili se fotečkami, v čem že to bydlí, Nuže k filmu, víceméně tedy spíše více podprůměr, Demi je stále sexy, ale to snímek rozhodně nezachrání. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • Počas prehliadky obchodu s hudobnými nástrojmi v Paríži je pri gitare ceduľa s nápisom No Stairway to Heaven, čiže sa nesmie hrať pieseň hardrockovej formácie Led Zeppelin a zároveň najhranejší gitarový riff všetkých čias. Veľké množstvo hudobníkov si pri výbere gitary skúša práve tento riff. (mackyns)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)

Reklama

Reklama