Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

verbal 

všechny recenze uživatele

Juliiny oje jsou opravdu luxusní! Celý film jsem si ji představoval v různých "hereckých" polohách a musím říct, že ač je již nepatrně za zenitem a bude mít asi kapku sjetý dezén, mít možnost zahrát si s ní na slepou bábu, tak neváhám ani vteřinu! Seňor Morales mrštně uhnul americkému patosu, graciézně píchl býka mezi lopatky a na světě je kulantní thriller, po kterém budu se sadistickým zájmem sledovat chcípající pokusy zámořské provenience. Katalogová MILF v hlavní roli je už jen třešničkou na dortu a já se nehodlám tvářit, že neumím do pěti napočítat. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Julia má oči na baterky - každý prožitý stres ji díky dědičné chorobě mílovými kroky přibližuje k slepotě. A protože Julia nevěří, že její stejně postižená ségra spáchala sebevraždu, vrhá se po hlavě do soukromého vyšetřování a nadměrného vzrušení si užívá tři prdele. Její chvílemi iracionální chování může logicky smýšlejícímu divákovi lézt na nervy, naštěstí je vše vykoupeno skvělým hereckým výkonem B. Ruedy, hutně temnou atmosférou a docela slušnou zápletkou. Začátek odkazuje k hororům, pak se vše překlopí do thrilleru, ale mysteriózní prvek zůstane (motiv "neviditelného" muže). Ani mě nepřekvapuje, že škatulka "Mysteriózní" v perexu schází, admini CSFD dodnes nepochopili význam onoho slova a urputně ho cpou ke každé všední kriminálce. Působivý film, nepříjemný pro každého, kdo slepotu považuje za jednu z nejhorších myslitelných nočních můr. 79% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Los Ojos de Julia není vůbec špatný snímek, jehož žánrové zařazení mezi horory možná není zcela na místě, neboť dle mého názoru jde nejvíce právě o thriller s mysteriózními prvky. Hororových scén by divák napočítal hravě na prstech jedné ruky a to by mu jich ještě pár zbylo, ovšem je nutné podotknout, že každá z těchto krátkých pasáží značně potěší. Celkově vzato se tomuto počinu nedá upřít parádní atmosféra, solidní zápletka a poutavost, jež přiměje diváka k pozornému sledování od začátku až do konce. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu napínavé s výbornou a, na svůj věk, setsakra fešnou herečkou v hlavní roli. Španělé umí točit strach hrozně intenzivně. Bohužel je tam až příliš překvapivých zvratů a chvílemi mne to díky nim přestávalo bavit. Lahůdková režie to ovšem vynahradí. Nejlepší scéna byla rozhodně šmírování slepejch bab v šatně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dobrý mysteriózny thriller, horor ani omylom, možno tak na samom začiatku. Atmosféra bola slušná, aj keď na môj vkus dosť nestabilná, často sa striedala s nudnejšími, slabšími pasážami. Spočiatku to ani tak nevadilo, ale odkedy bol vrah jasný, tak už logicky áno. Celkový dojem však nie je vôbec zlý, možno aj kvôli tomu, že tu nechýba napätie a herečka zvládla svoju postavu veľmi dobre. 70/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)
  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)

Reklama

Reklama