Reklama

Reklama

Donův syn

(neoficiální název)
  • USA Son of a Don
všechny plakáty

Krátkometrážní zábavný film režiséra Herberta Jamese Wintersterna nabízí osmnácti minutový průlet od dětství k dospívání, když nejste jen obyčejný kluk z předměstí, ale syn mocného mafiánského bosse, ve kterém se nakonec objeví i kus pravého táty, který pochopí, že synovi své řemeslo nepředá a nechá ho jít svou cestou. (Dzuff)

Recenze (41)

Krabak 

všechny recenze uživatele

To je opravdu škoda, že je to jen 18 minutový filmík. Bez problémů bych si představil, že by se to dalo rozvést aspoň na hodinku a určitě by nezačal nudit. Herecké výkony jsou opravdu bezchybné a bylo vidět, že herce natáčení muselo opravdu bavit a předvedli to nejlepší, co mohli (soudím dle toho, že za toto si mohli vidělat tak prd a nic). Každopádně kdo má 20 minut času, tak ať Son of a Don zkoukne. Jsem si jistý, že se u toho nudit nebudete. ---> 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zavřete knížky a roztáhněte nohy." Já bych tedy asi chtěl tatínka, který by mi za chůvy vybral krásné a ještě k tomu ke všemu ochotné slečny. A to samozřejmě nemluvím o mlácení ostatních tatínků, výměně vypadlého zubu za revolver či zajištění jednolůžáku na kolejích. Jenže mafiánský synek si to neumí užít a za to je hvězda dolů, protože tatík je bez diskuzí za pět hvězd. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vynikající podívaná a lituji jen krátkosti mafiánské komedie, dvě hodinky téhle akce by ničemu neuškodilo. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Černohumorný kraťas na téma: mafiánský synek, jeho složité dětství, dospívání a snaha o osamostatnění. Postrádala jsem sice pointu, co by mě posadila na hýždě, ale celkově jde o pěkně vypracovaný, velmi profesionálně vyhlížející kousek. 78% ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak mi nějak přijde líto, že jedna z nejvtipnějších komedií za poslední dobu má trapných 18 minut. I když, možná by se z ní roztahováním na normální délku stala další třeskutě nevtipná pytlovina. Takže to radši nechte bejt. Mimochodem Frankieho nespokojenost s výchovnými postupy tatínka Aviho mi přijde absloutně mimo mísu. Za podobnou výchovu bych obětoval pravé varle. Sousedovo, samozřejmě. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Wow! Musím říct, že tohle je jeden z nejlepších krátkometrážních filmů, jaký jsem kdy viděl! Naprosto skvělý příběh plný vtipů, skvělí herci a kamera, prostě celkově mě to dostalo! Bylo by však super, když by se někdo rozhodl natočit to jako celovečerák.. Protože to opravdu tak vypadalo a já si dovedu představit, že se by se to vymyslelo třeba i na dvě hodiny.. Ale jinak to nemá chybu. Výborné! ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé, slibné, vtipné, určitě bych se nebál snímek prodloužit a vytvořit z toho jeden ucelený film. ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem našel jednoho dne večer na Vimeu a okamžitě jsem ho musel přeložit. Výsledek najdete zde: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy/donuv-syn /// Pro mě asi nejlepší komediální kraťas, co jsem viděl. Skvělá kamera, výborní herci a našlapaný soundtrack. Film ani na chvíli nenudí a po skončení vám bude připadat, jako byste právě vyšli z kina po projekci devadesátiminutového hollywoodského filmu. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých nápadů, joků a scének, po technické stránce také dobře odvedené, nicméně bez hlubší myšlenky a pořádného scénáře. Ale na 15 minutový oddech dobré. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Chci víc !! Pokud by tvůrci dokázali udržet podobné tempo ještě dalších 90 minut, mohla by z toho být vážně pecka. 7/10 ()

Reklama

Reklama