Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

kingik 

všechny recenze uživatele

Psychopatický mladík si to jde vyřídit se všemi, kteří se jen příblíží k jeho vysněnému idolu. Mně na tomhle filmu vadilo, že než se rozjel, tak to dost trvalo. Film se místy až nepříjemně vlekl. Herecky byl na tom tento thriller podstatně lépe. Wahlberg se v jedné ze svých prvních výraznějších rolí ukázal jako solidní tahoun a jeho zlý kukuč, kterým sršel na všechny strany, nevěstil nic dobrého. Mladičká Reese Whiterspoon nic nekazila a Alyssa Milano jako její kamarádka také měla co nabídnout, především po fyzické stránce. Thriller, od kterého lze čekat slušnou porci napětí, by možná se svižnějším rozjezdem vybojoval víc. 60% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v podstatě béčko, ale zatraceně dobré. Děj vás sice v podstatě skoro nepřekvapí, ale slušně to odsýpá, herci nehrají zle, Mark Wahlberg je snad dokonce za mlada tvrdší, než jak vypadá dneska atd. No, pokud si říkáte, že to by na 80% asi stačit nemělo, máte pravdu. Já tomuhle filmu prostě ještě musím přidat za dvě věci. Jedna je, že se mi zoufale líbí život té rodinky. Krásný dům na nádherném místě, krásná žena, ještě hezčí dcera, dvě auta v garáži z nichž jedno je Ford Mustang Convertible '66 v krásném červeném laku. Prostě pohádka. Už když jsem to viděl kdysi, ještě snad jako dítě, jsem se do toho zamiloval. No a ta druhá věc je pak mladá Reese, do které jsem se sice zamiloval nedávno, ale o to víc. V tomhle filmu je ještě víc sexy než Ve velmi nebezpečných známostech, a to jsem si myslel, že už to nejde. Tady prostě, to její hebké, dokonalé tělo s perfektníma nohama v kratičkých sukínkách a to její podléhání sexuálnímu chtíči, to na mě fakt fungovalo v každičkém jednom záběru. Wow... ()

Reklama

Pit 

všechny recenze uživatele

Excelentne vybraný Mark Wahlberg na hlavnú úlohu. Toto je presne typ jeho filmov v ktorých je doma. On je typ herca, ktorému podľa mňa nepasujú sladké a hrdinské role, ale práve takéto záporňácke. Ten jeho pohľad: drsný, čistý, jasný, posadnutý, nezabudnuteľný. Bez tohto herca by to bola slabá káva. On z toho robí schopný Thriller na, ktorý som sa vydžal v pohode pozerať až do konca. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se to pořádně rozjelo. Jasně, ta seznamovačka je nutná a stejně tak je potřeba ukázat, kterak se ze sympaťáka stává magor, ale obojí trvalo moc dlouho a ta proměna mi navíc nepřišla nějak extra vyvedená. No ale když se pak David odhalil, začala parádní jízda s neupadajícím tempem, ve které byl Wahlberg na pěst v dobrém slova smyslu a Reese Witherspoon roztomilá za všech okolností. Škoda první půlky, ale za tu druhou si to nadprůměrné hodnocení zaslouží. 70% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale už potřetí jsem se stále u tohohle filmu thrillerovsky bavil.Ten pomalý teror,co tam vysílá David v podání Markyho je prostě famózní a to se ve filmu nic velkého neděje.Je to dávkující tempo,který zobe režisér kousek po kousku a to se mě velice líbí.Zničující láska nebo jasná věc,že David měl jiné plány?Tohle si říkám i potřetí a obávám se,že za pár let se podívám zas.Samozřejmě horší už konec,kde zas padne plno klišé a trochu prapodivný úplný závěr,který popíral to,co táta Sveve architekt říkal na začátku"mám zabezpečený barák":),Ale atmosféra i tak dobrých 70 minut se stále stupňuje a Marky Mark pouští zas svoje autentické rebelství. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)

Reklama

Reklama