Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pominu-li na můj vkus až moc romanticky slaďoučkej začátek, musím uznat, že byť již tradičně debilní překlad českého distributora excelentně dvěma slovy spoileruje jako půlky prdele v těsných džínách, z čehož vyplývá, že scénář nebude žádný majstrštyk, je tento oldschool thriller plně funkční a ve výsledku i podhodnocený. W+W za mlada si to dávají a speciálně Walhberga v kukátku si spojím s tímto filmem navždy. Pohodový thrillerek, fajn volba. 75% ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který mě nadchnul. Je typ filmů, na které se kouknete jednou a stačí to a taky je typ filmů na ketré se kouknete znovu. Milenec nebo vrah rozhodně patří k těm na které se kouknete jěšte nekolikrát. Když si vezmete že je to natočeno podle skutečné události tak z toho mrazí jěště více. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pozitívom je vidieť mladučkú Reese Witherspoon. Dnes kto tvrdí, že Selena Gomez vyzerá ako dieťa, nech si pozrie ako vyzerala Reese vo svojej dvadsiatke, jak dievča zo základky. Samotný film nestojí za veľa. Otec hrá akože kladnú postavu, ale od prvého pohľadu vyzerá ako pedofil, čiže divák sa musí rozhodnúť komu bude fandiť, od pohľadu perverzákovi alebo pubertálnemu psychopatovi, ktorý ani nebol dobre zahratý. Sorry, Wahlberg si ma nikdy nezískal a mal ostať radšej pri rapovaní. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se to pořádně rozjelo. Jasně, ta seznamovačka je nutná a stejně tak je potřeba ukázat, kterak se ze sympaťáka stává magor, ale obojí trvalo moc dlouho a ta proměna mi navíc nepřišla nějak extra vyvedená. No ale když se pak David odhalil, začala parádní jízda s neupadajícím tempem, ve které byl Wahlberg na pěst v dobrém slova smyslu a Reese Witherspoon roztomilá za všech okolností. Škoda první půlky, ale za tu druhou si to nadprůměrné hodnocení zaslouží. 70% ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, krásný devadesátý. U filmů na tohle téma mne vždycky jenom mrzí, že jsou postavy tak pitomé. Tentokrát to nebyla až taková hrůza, ale taky by se toho hodně nestalo, kdyby uměli normálně přemýšlet. Petersen a Wahlberg to rozehráli opravdu dost slušně, ostatní postavy a herci (herečky) působí velice průměrně. Sympatie diváků si hlavní hrdinka moc nezíská, takže je to zase jednou na "taťkovi", aby to nějak urovnal :-) Je to ale celkem zábava, i když o dobrém filmu se tu nedá mluvit. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama