Reklama

Reklama

Šarmantní reportér místní televizní stanice, Adam Carlson, si nic nepřeje víc, než aby konečně mohl vypadnout z malého zapadákova na samém severu Aljašky a mohl se konečně stát "skutečným" žurnalistou někde v civilizaci. Místo toho objeví trojici vzácných velryb uvízlých pod ledovým příkrovem. Volné moře je 8 kilometrů daleko, a plejtváci tak dlouho pod vodou nevydrží. Z lokální zprávy se brzy stane celostátní senzace i díky zapálené aktivistce Greenpeace Rachel, která se snaží přesvědčit co nejvíc lidí i institucí, aby podnikli akci na záchranu ohrožených kytovců. Je to příběh o lidech, kteří při záchranné akci neváhají riskovat vlastní životy. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Elyssea

Elyssea (hodnocení, recenze)

Hm... :D Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá... Proč máme rádi velryby? :D

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Doják nedoják, mám ráda filmy o zvířatech celkově a i kdyby to bylo patetický až na půdu, tak si to určitě užiju.. :)  Občas je fajn si jen užívat příjemnej film.. A třeba to překvapí a bude to něco výjimečného.

Handle

Handle (hodnocení, recenze)

Podobné dojáky až zas tak nemusím, ale tohle má potenciál. Nevím proč, ale vzpoměl jsem si na The Blind Side. Nejednalo se o nic moc originálního, nikdo od toho moc nečekal a najednou se z toho vyklubala oscarovina. Podle traileru samozřejmě nebudu tvrdit, že to je oscarovina, jen si myslím, že nás čeká dost příjemný a kvalitní film.

jakarte

jakarte (hodnocení, recenze)

To bude neco nebezpecne sladkeho. Vsichni ti sobecti lide odhodi stranou sve malicherne rozepre a spolecne bez ohledu na vlastni nepohodli zachranuji kytovce.

Kerty

Kerty (hodnocení, recenze)

Amityville: Já také zbožňuju Kristen Bell ale zároveň i Drew Barrymore už se na to moc těším.

Reklama

Reklama