Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

rt12 

všechny recenze uživatele

Zlý sen! Scénář, režie, kamera, vše stálo za ,,zdrávas královno". To vše, ovlivnilo výkon herců, kteří se ztráceli v rádoby vtipných replikách, chvílemi působili až trapně. Jednu hvězdu za to, že si vážím starých hereckých matadorů, kteří chtěli vrátit čas a měli dobrou vůli, ovšem to nestačilo. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Jo na večer u noťasu to ušlo, trochu mě sklamal Josef Alois Náhlovský kterého mám rád ale prostě nemůže hrát realiťáka svím obviklím stylem. Scénář je zbytečně přeplácaný, některé věci maji jen malí význam a mýsto nich mohli doplnit zajímavější příběh. Celkově je ta taková slátanina plná skvělích herců, které mrhá jejich talentem a penězi ČT a tím pádem nás všech. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

V jednom velkém domě, žije rodina, která se skládá z několika generací. Babička, která je již po smrti, zanechala rodině v dědictví poklad, který rodinka zatím ale nenašla. Všichni ale chtějí jediné a to, aby celá rodina zůstala i nadále pohromadě...Film absolutně bez děje my spíše připomínal tv sitcom Nováci. Tam šlo taky o hovno stejně jako tady. Nechápu jak může být něco takového uvedeno v kinech. To už je i Ulice zábavnější. Rodinka má být brzy také uvedena v televizi jako seriál. To by Rodince asi slušelo nejvíc. Sice nevím jak 80 minut nudy sestříhají do několikadílného seriálu, ale je to jejich boj. Opravdu vyhozené peníze v kině. 10% ()

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jako fanda původního seriálu musím gratulovat např. paní Medřické a panu Cupákovi k tomu, že se jim podařilo včas zemřít a nemuseli účinkovat v téhle kolaboraci. Snad nejhůř mi bylo při sledování některých hereckých kreací, které evidentně měly odkazovat k původní herecké sestavě, protože vykopat mrtvolu paní Medřické a následně ji znásilnit by patrně bylo milosrdnější. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama