Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sasha je mladý nadaný pianista, který se snaží, jak může, aby splnil sen svojí matky a dostal se na prestižní hudební konzervatoř. Jeho život se ovšem zhroutí, když se dozví, že jeho milovaný učitel hudby nadobro odchází z Německa do Vídně. Jedinou blízkou osobou, které se se svým trápením může svěřit, je jeho nejlepší kamarádka Jiao. Zdá se, že od své rodiny a zejména od otce, původem z Černé Hory, pochopení čekat nemůže, a tak raději předstírá, že s Jiao chodí. Lež má ale krátké nohy, což má Sasha brzy poznat. Co by mohlo být srdceryvným dramatem, odlehčil Dennis Todorovic vkusným humorem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Ayax 

všechny recenze uživatele

Výborný film ! Trošku by si to tu mali dať na poriadok... Sasa Kekez nemá byť uvedený 11 v ,,Hrají"... Je to hlavná postava... Halóóó... ()

Polda99 

všechny recenze uživatele

Vynikající začátek filmu, který mě ihned vtáhnul do děje. Perfektně vybraní herci, kteří dohromady rozehrávají úžasně vtipnou podívanou. Především rodinné snídaně jsou nezapomenutelné. A i když na celém filmu není nic moc překvapivého a celý děj je lehce předvídatelný, film jsem si náramně užil, především pak díky Predragu Bjelacovi v roli otce a jeho manželce (nevím jméno). Další ukázka vynikající evropské kinematografie s úžasně vybranou hudbou. Film, který mi rozhodně utkvěl v paměti. ()

Rajca 

všechny recenze uživatele

Po "On je taký pekný", opäť ďalší svieži film na comingoutovú tému, tentokrát v nemeckom podaní. Spracovanie má niečo z Bregovicovej humornosti a uletenosti "Samotářov", vďaka čomu pôsobí oveľa uvoľnenejšie a zároveň vnáša do filmu veľkú dávku ľudskosti. Miešajú sa v ňom dva svety - žiť svoj život v pravde aj s možnými následkami alebo potlačiť seba samého a plniť sny niekoho iného. Zaujímavé je sledovať najmä postavu otca, ktorý bojuje s vlastnými démonmi v podobe osobných zlyhaní a predstáv o živote. Záver pôsobí veľmi oslobodzujúco a verím, že pre mnohých môže byť impulzom nebáť sa ísť v živote vlastnou cestou. Skvelé! ()

Reklama

Reklama