Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

fefee 

všechny recenze uživatele

Film kde sa matka dvoch detí zmocní samopalu a začne tam strieľať ako profíčka asi nebude zrovna ten najlepší kúsok. Ale aj napriek svojej naivnosti, predvídateľnosti a pár trápností si film zaslúži aspoň pozornosť svojej neutíchajúcej drámy ktorá pomaly ku koncu síce uhasína ale je zároveň príjemnou thrillerovou jednohubkou. 2,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že se všichni chovaj jak kreténi, když je tu James Frain s konstatnim strašně zlym kukučem a James Caviezel, jemuž ten ublíženej výraz zůstal ještě z doby, kdy ho Gibson křižoval. Navíc ta Frainova rašple měla úžasnej výstřih. Když k tomu ještě přičtu, že se furt něco dělo (i když v 80% strašný hovadiny), tak to vidim na pěknejch 50%. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Dost solidní krimi film s docela dobrými akčními scénami.Film trvá hodinu dvacet osm minut a skoro celá ta hodina s dvaceti osmi minutami byla plná napětí, adrenalinu, krve, kulek a potu a to se mi na tom líbilo.Kolik akčních a nebo krimi filmů jsou celé s napětím?Já si myslím, že to možná byla jen Nebezpečná rychlost.Naprosto neznámí herci a předváděli skvělý výkon v dost solidním akčně nabitým krimi filmu.70% ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení ostatních jsem si říkal, že ani James Frain film nezachrání od průměrnosti. Ale právě tenhle herec mě mile překvapil. Tranzit je príma podívaná. Jednoduchá zápletka funguje, akce střídá akci, ženy nejsou zrovna škaredé, občas cákne krev tu a občas támhle. A hudba není ani potřeba. Super. Scénář: ****; Režie: ***; Herci: ****; Hudba: **** (žádná moc není, ale to je na tom právě to kouzelné). ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V případě Tranzitu si bez debat zaslouží opravdu velké uznání především režisér José Antonio Negret. Udělat totiž z tak neoriginálního a nevýrazného scénáře, respektive zápletky tak působivou a napínavou jízdu, to už musí mít člověk zkrátka nějaký ten filmařský talent. Průběh celého filmu je předem jasně nalinkovaný, tuctové zvraty, stejně jako postavy jsou matné a šablonovité, prostě s těmito kartami měl Tranzit předurčeno stát se obyčejným, laciným béčkem, se kterým nemá cenu vůbec ztrácet čas. Ovšem krom zmiňovaných slabších karet měl Tranzit i jeden trumf, a to právě v režisérově jménu. Ten zabodoval hlavně stylovým pojetím, syrovým, špinavým a upoceným vizuálem, dále celou tu průhlednou podívanou okořenil opravdu nenudícím tempem a nakonec měl i slušný čich při castingu, neboť jak kladné, tak záporné postavy obsadil charismatickými a výraznými typy, takže se všichni pak mohli skvěle „doplňovat“. A ikdyž tak Tranzit zůstává pořád jen béčkovým počinem, rozhodně nejde o prázdnou, pomalou či nepůsobivou podívanou, protože těch jeho 90 minut se řítí v opravdu hodně vysoké a skutečně nenudící rychlosti. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno