Reklama

Reklama

Žena

(festivalový název)
  • USA The Woman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chris, úspěšný právník a otec rodiny, jednoho dne objeví v lese divokou kanibalku. Chris neváhá a kanibalku sleduje a poté ji unese k sobě domů, kde z ní hodlá učinit civilizovaného člověka. Chris přesvědčí svou ženu a děti, aby to bylo jejich malé tajemství a nikdo z okolí se o tom nedozvěděl. Brzy se chování Chrise dramaticky změní a situace s kanibalkou jde zcela mimo kontrolu. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že tenhle film by si i zasloužil o pár procent vyšší hodnocení. Atmosféra byla fakt super. Dominantní fotřík, zpracované děti a poslušná panička. To vše jen přidávalo na zvrácenosti celého příběhu. Synátor jak se patří zvědavý, je přece sen každého puberťáka mít ve sklepě zavřenou polonahou, sexy kanibalku. Z moralizujícího slušného tatínka a jeho synka se však postupem času klube něco co je možná ještě horší než slečna připoutaná v jeho sklepě. Posledních 20 minut bylo ještě "lepších" než jsem čekal. Já jsem mile překvapen :) 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEME DOPUSTIT, ABY PO LESÍCH CHODILI LIDI, KTEŘÍ SI MYSLÍ, ŽE JSOU ZVÍŘATA. NENÍ TO BEZPEČNÉ“....... /// Těžko říct, co se honilo Chrisovi v palici, když se rozhodl ulovit ,,vlčí ženu“ a připoutat ji ve stodole(?). Nejspíš (určitě) mu houkalo v kládě. Jak debilně to vypadá, tak debilní to je. Jeblá je celá rodina, který by projekt ,,CIVILIZACE“ mohl jenom prospět. Znalosti, jak očistit ,,kočku“ (vlka) vapkou, jak si nechat si uhryznout prsteníček, či získání zručnosti s kombinačkama v ,,Loskutákovi“ nenajdeš. Asi je jasný, že kromě idiotů je tu jakejsi sex a teče tu krev. Hmm, tohle psal dobrej magor. Závěrečný finále – krom toho že je pičoidně nesmyslný a krvavě bezúčelný – nevzbuzuje nic než pocit demence tvůrců a soucit s postižením herců. Zlatá Markéta! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak to dopadá, když člověk šuká vlka (vlčici). 2.) Tvrdím, že řetěz pro manželku by nikdy neměl sahat až do obýváku. 3.) Trpím ,,Anoftalmií“. 4.) Thx za titule ,,Zerg.cz“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

blitzer 

všechny recenze uživatele

Hlavní "hrdina" byl teda vážně sympaťák... totální odpor k němu jsem překonával pouze díky tomu, že mi připomínal Rimmera :) Děj se zpočátku vyvíjel celkem nevinně, ale ke konci se z toho staly jatka s pořádkou porcí gore nechutností. Zároveň je nutné podotknout, že logika a nějaký příběh hrají v tomto případě až druhé housle. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tahle mrazivě drsná záležitost mi rozbušila srdce, nakouknutí pod pokličku rodině Cleekových bylo pro mě mnohem děsivější než necivilizovaná ženská z lesa, která ví, co je ňamka. Herecký trojlístek – Angela, Pollyanna, Sean – lze jen a pouze chválit, všichni byli úžasní a uvěřitelní. Challenge Tour Horror, 2016. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

V lese žije smradlavá, špinavá kanibalka, která si však nikdy nezapomene dokonale vyholit podpaždí a perfektně zastřihnout bobra!!! V chaloupce u lesa bydlí roztomilá rodinka k sežrání. Je prostřeno, tak jdem na to. Znuděného tatínka už to s maminkou nebaví a kanibalka má navíc kozy a tak... Kdo neměl lidožravku, jako by nebyl. Tatínek si ji tedy uloví, trochu ji ostříká vapkou a jme se přesvědčovat, jak je ta holka "myšlenkově" hluboká. Šmírující synek nerad vidí, když tatínek souká mimo maminku, a tak jí kapku vyladí bradavky. Kombinačkama. To se kanibalce moc nelíbí, trochu se urve z řetězu, zasedne k tabuli a nacpe se k prasknutí. To je ale kravina, co? PS: A nevíš li, jak to uchopit, J*A*K*U*B*E, zkus pravou ruku dlaní vzhůru! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Chris Cleek (Sean Bridgers) opakovane používa slovo "anoftalmia", čím odkazuje na jednu z jeho dcér, ktorá trpí touto vrodenou absenciou oka. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama