foto

Sean Bridgers

  • nar. 15.3.1968 (51 let)
    Chapel Hill, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
2018 The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot
2017 Má volba
2016 Boj za svobodu
Sedm statečných
2015 Legs
Room
Temné kouty
2014 Co s láskou
2013 Jug Face
2012 Graveyard Feeder, The
2011 Blood on My Name
Žena
2009 House Rules (TV film)
2008 Neplodná obrana
2007 Jake's Closet
2004 3: Dale Earnhardtův příběh (TV film)
2003 Apple Jack
2002 Holka na roztrhání
Pomsta v Clover Bend
2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)
1999 ATF (TV film)
1997 Close to Danger (TV film)
Paradise Falls
The Secret (TV film)
1996 Ostudné vzpomínky (TV film)
1995 Once Upon a Time... When We Were Colored
Smrt v malých dávkách (TV film)
Vražedný úmysl (TV film)
1994 Nell
1993 Road-Kill U.S.A.
Scattered Dreams (TV film)
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
Psychopathia Sexualis (E08)
Get Shorty (TV seriál)
Pest Control (S02E02)
And What Have We Learned? (S02E01)
2017 Get Shorty (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
Turnaround (S01E09)
Shot on Location (S01E08)
další epizody (10)
Midnight, Texas (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E02)
2013 Rectify (TV seriál)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vše odpuštěno (S01E06)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Únos (S02E03)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Sins of the Father (S03E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec kuřecího muže (S05E06)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Panenka jako živá: část 1 (S07E24)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jedna musí z kola ven (S02E06)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (12)
1998 Legacy (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace