Reklama

Reklama

Fallout: Nuka Break

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 17 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film, který vznikl na motivy hry Fallout, přesněji na motivy třetího dílu této kultovní série z postapokalyptického světa. V tomto snímku sledujeme krátký příběh tří hrdinů, které vede přeživší z Valutu 10 a prahne po jedné legendě pouště. (majxik)

Recenze (44)

Dever 

všechny recenze uživatele

O Falloute som nikdy nepočul a nikdy som ho nehral. No samotné dejové spracovanie mi pripadalo dosť odfláknuté a dosadenie hlavného herca bol priam maximálne nevydarený ťah. Ale Fallout má i skvelé stránky a to kostýmy a ženy..... ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Jsem ortodoxní fanda Fallouta, takže když jsem viděl, jakou z toho udělaly komedii, bylo mi lehce na zvracení. Jenže zase vystihli všechno kolem, takže za snahu **. Dát tomu smysluplnější příběh, více napětí a lepšího hlavního hrdinu neváhal bych loupnout ****. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

30.1.2011 ~ Fanouškovský film na motivy světa Falloutu. A ten jsem nikdy nehrál. ~ A z toho důvodu ani nevím, o co tam přesně šlo, ale postapokalyptický svět připomínalo jen harampádí jak ze skládky. ~ Bohužel herecké výkony i na absolutní amatéry spíš špatný vtip. Na to, že má jít o svět po zničení, se tenhle amatérský filmek až příliš moc zaměřuje na vtip a komediálnost a ta nepůsobí vůbec nijak zábavně, takže si tohle mohli pánové a slečny klidně nechat od cesty. ~ Pokud jste fandy herního světa, směle do toho, ostatní nechť to obejdou obloukem. ~ 0,5* ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Objektivne to sice uplne na bura neni, ale jako ortodoxni fanousek Fallout serie nemuzu jinak. Parte nadsencu se v amaterskych podminkach bez rozpoctu podarilo vytvorit excelentni kratas s profi lookem, ze ktereho laska k herni predloze vylozene cisi a ve finale se tak jedna o mnohonasobne respektuhodnejsi vysledek, nez videoherni prisernosti o ktere se snazi Hollywood. Ostatne samotni Fallout tvurci jsou z tohoto pocinu nadseni. Jedina vytka smeruje k hystericke Michele Specht, ktera je kapku na presdrzku, ale jinak parada - prostredi, hudba, kreslene Fallout-boy ilustrace, naprosto luxusni ghoul... Po uspechu se tenhle kratas rozrostl o cely web-serial, ktery je jeste o neco vymazlenejsi, 100% doporucuju zcheknout. 9/10 ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Přesně v duchu třetího Falloutu, parádní humor, švihlé postavy, technicky zvládnuto. Jeden z mála výborných amatérských kousků vycházejících z herní předlohy. ()

Kuzlo 

všechny recenze uživatele

V svete Falloutu som strávil desiatky hodín v priebehu niekoľkých rokov. A pri sledovaní tohto filmíku som si užíval nostalgický návrat s úsmevom od ucha k uchu :) PS: Kto nepozná Fallout asi neocení... ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Celých 17 minut jsem se bavil, to se myslím počítá. To že se jedná jen o pouhé přenesení reálií počítačové hry na plátno mi netankuje. Víc podobných počinů. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Ocenuju snahu lidí, snad se jednou najde nekdo kdo bude mít koule natočit celovečerák, z videa čiší amatérismus, ale aby ne když to amtérské je :) vtip to má, podobnost s Falloutem taky, ale přesto to na mě tím správným dechem Falloutu nedýchlo. Velký plus za VATS vsuvku, ta neměla chybu ! ()

snob

všechny recenze uživatele

A protože jsem Fallout hrál, ač hry neoblibuju, a protože se mi líbil, ač to byla ztráta času, a protože mi tenhle mistrovsky udělaný kraťas lahodil snad až nemístně, nekriticky dám pět hvězdiček. Pravda, oblbnout jsem se nechal pouze prvním a druhým dílem. Ale co na tom záleží. I s titulky online tady. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie přihazuju 1 hvězdu, jinak to zas taková bomba není. Jinak je pravda, že téma Falloutu vyloženě křičí po celovečeráku a divím, že k tomu dodnes nedošlo... tak se snad dočkáme dřív, než se věci chopí postrach všech gamesek. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Fandovský film ze světa Falloutu má nápad a vypadá poměrně slušně. Zvlášť pokud jde o geekerku Michele Specht v jedné z rolí. Nuka Break se sice nedá brát vážně. Na druhou stranu je od začátku myšlený jako vtip. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Fallout jsem hrál jen chvilku, takže to pro mě není modla či snad něco co by rozehřálo mé srdce. Na amatérské poměry je to slušně zpracováno... ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Len krátka, stručná ukážka toho, čo nám budú tvorcovia schopní priniesť v budúcnosti aj z toho mála, čo dostali. A, že sa to sakramentsky oplatilo! ()

Reklama

Reklama