Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

agent_barton 

všechny recenze uživatele

Top Gear je pouze jenom jeden a trio Clarkson, Hammond a May je nenahraditelné! Ale buďme rádi, že americká verze se vydala cestou kopírování originálu, mohlo to dopadnout ještě hůře. I proto bych zde našel pár dobrých momentů, které stojí za to vidět a doufám, že vznikne speciální díl ve kterém britské trio nakope Amíkům zadky (stejně jako Australanům a Němcům) a ukáže jim, jak má Top Gear vypadat. A co se týče zvolených moderátorů, chválím výběr Tannera Fousta (profesionálního závodního jezdce), ale místo jeho kolegů mohli producenti americké verze zvolit jiné a lepší obsazení. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

Reklama

Vinnie_Black 

všechny recenze uživatele

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Tohle není Top Gear. Tohle prostě není verze, která by si zasloužila název skvělého, původního seriálu ze Spojeného království. Top Gear ze Spojených států, je totiž prostě obyčejný seriál o autech. Nic zvláštního, nic jedinečného. A myslím, že kdyby to nemělo prvky, koupené z Anglie (testování aut za 1000 dolarů, jízda celebrity v cenově dostupném autě, The Stig - jaktože se dá Stig koupit?) byla by to ještě navíc extrémně obyčejná show o autech. Ale díky věcem, které koupili v licenci, to na dvě hvězdičky dá. Ale ne na víc. Za jeden díl jsem se zasmála asi dvakrát a to ještě málo. U originálu, umírám smíchy tak čtyřikrát za díl a pořádně se zasměju tak dvacetkrát. Takže pro mě James, Richard, Jeremy a originální The Stig jednoznačně vedou. P.S. Jména moderátorů z Ameriky, jsem si nezapamatovala ani po třech dílech. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama