Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře, které nadávají na kopírování britského originálu. Je to licencovaný pořad, tudíž se všemi náležitostmi originální licence Top Gearu. Je jasné, že americká verze nedosahuje kvalit britského Top Gearu (navíc je o třetinu kratší), ale v období, kdy má britský Top Gear pauzu mezi sériemi, je US verze ideální a zcela neškodnou motoristickou seriálovou výplní. Tanner s Adamem jsou fajn, Routledge lehce zaostává, ale i on dokáže pobavit. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanoušek "originálního" britského Top Gearu jsem se velmi obával o kvalitu tohoto seriálu, ale po zhlédnutí několika dílů musím otevřeně říct, že je to až překvapivě snesitelné. Samozřejmě je to přesná kopie britského motoristického seriálu, interiéry, akce a testovací řidič to vše je téměř stejné jako ve starém TG, ale i tak má tento seriál něco do sebe a celkově se mi líbí. Trojice moderátorů se mi zpočátku zdála nesympatická, ale postupem času jsem jí přišel na chuť, testovaná auta jsou zajímavá a stejně tak i dosavadní obsah a úkoly, které můžeme v seriálu vidět. Počkám na dalších pár dílů a budu doufat, že kvalita bude jenom stoupat a nebo minimálně stejná. Jsem docela mile překvapen! ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla Top Gear USA poprvé, bylo to pro mě obrovské zklamání. Nebyl tam Clarkson, Hammond ani May, a navíc i humorem byl tohle takový chudý příbuzný. Naštval mě. I tak mi to nedalo, a po době jsem se na TG USA podívala znovu. Teď už ne jako na Top Gear, ale jako na pořad o autech, lepší než Autosalon, horší než TG. A překvapivě se mi TG USA líbil. Takový fajn pořad o autech na odpoledne. Že bych nedočkavě očekávala každý premiérový díl, to se asi nestane, ale když nebudu mít co dělat, tak se na TG USA určitě ráda kouknu.. I když Adam Ferrara mi tam nesedí dodnes a Rutledge a Tanner jsou lepší. Jenže Jeremy, Richard a James jsou MILIONKRÁT lepší a nikdy se nedají nahradit :). Takže TG USA radši doopravdy nebudu brát jako Top Gear. 75% ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno