Reklama

Reklama

Sean Bean hraje Ewana, agenta tajné služby pracujícího v hlubokém utajení v londýnském kriminálním podsvětí, který je na stopě teroristické buňky. Jeho úkolem je skoncovat s extrémními předsudky. V dalších rolích manipulátorů James Fox a Charlotte Rampling, Abhin Galeya jako Ash, titulní "cleanskin", extremista, který ještě nebyl trestán, takže jej Národní Bezpečnost nezná ... a nejhorší noční můra každého agenta. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme film tématicky podobný legendárním Profesionálům. Akorát v tomhle filmu se oni profesionálové chovají jako amatéři. Vážně si agent britské tajné služby nedokáže snadno poradit s jednou cvičenou muslimskou opicí? Vážně se nechá skoro pokaždé překvapit zezadu? Nechá si od zadrženého vykopnout pistoli z ruky? No to snad ne. A vykreslení onoho muslimského teroristy bylo ještě víc než přívětivé oproti realitě. Takhle dobře, že se muslimáci chovají k ženám? Zvlášť k děvce, co ojede každýho na barových záchodcích? Takový by přes hubu chtěl dát i normální člověk. Muslim by jí chrstnul leda kyselinu do ksichtu a né, že když to tedy bylo naposled, tak to je všechno ok. No kamarád, co procestoval muslimské země by mohl vyprávět, jak krásně muslimové zacházejí se ženami. 2* za Beana, fandil jsem mu. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Briti to robia trochu ináč a hlavne Briti vedia. Paradoxne Sean Bean nie je úplne hlavná postava. Príbeh strieda pomalé tempo so surovou akciou. Rovnako sa strieda špoinážny thriller s životným príbehom. Nečakajte žiadnych super hrdinov. Agenti sú veľmi civilní, zraniteľní, realistickí (aj keď niekedy pôsobia ako kazisveti). Neeson v Taken bol presvedčivejší v akcii ako Bean. Ale tento film nie je o akcií. Aj keď trailer vyzeral svižnejšie. Na 4* to ale aj tak bude. A Silas Carson tu bol ako čerešnička na torte. Kto pozerá britské sitcomy bude ho poznať. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý špiónský krimi-thriller, až na tu dějovou linku s osobním životem sebevražedného blba, která měla být ve filmu smrsknuta jen na informaci že je, pár jeho mihnutí před kamerou a navození atmosféry "on to udělá" a honbou za ním, přičemž by Seanovi byly házeny "někým" klacky pod nohy (což v podstatě jsou). Atentátníkův rozbor života, přesvědčení a brblání kolem toho srazil film do průměru. Zajímavý nápad zasluhující předělání. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vleklé jako smažený eidam v hospodě, nudné jako Twilight a konečně NAPROSTO zbytečné. Osobně se nedivím, že snímek má zatím jen 723 hodnocení, kdo by se na to taky dobrovolně koukal?! Celý film stál na Beanovi jako Barca na Messim. Osobně mne film jen utvrdil v tom, že ty obřezaný píčuse vážně nemusím. 25% ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Dobrá motanica a bohužiaľ aj v skutočnosti je to tak, arabaci musia, byť skutočne duševne chorá odroda, ked z "normálneho" študujucého araba sa stane duševne chorý vraždiaci bastard. Ja som Žid, ked moju rodinu, takmer komplet vyvraždili nemecké svine, ale preto nechodím po Nemecku a nevyhadzujem do luftu kaviarne a neodrezávam hlavy Nemcom. Postava Seana Beana sa mi páčila, ked sa s nikým nepáral a kynožil ich ako muchy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel výhradně v centru Londýna, konkrétně v hotelu Mayfair Hotel, Radisson Grafton Hotel, ve čtvrti Tottenham Court Road, v knihovně Kings College Library a ve čtvrti Hoxton Magistrates Court. (chelseaman22)
  • Ve scéně, kdy Ewan (Sean Bean) a Mark (Tom Burke) přicházejí k domu teroristy, mají oba na zbraních tlumič. Ten však po několika záběrech zmizí. V závěru scény se pak opět objevuje. (Teabag)
  • Termín "cleanskin" je ve Velké Británii používán pro označení bombových útoků. Tento termín vznikl po bombových útocích v Londýně v roce 2005. (chelseaman22)

Související novinky

Bean stahuje teroristy z kůže

Bean stahuje teroristy z kůže

06.01.2011

Ne Mr. Bean, samozřejmě. Pokud jde o Seana Beana, nejočekávanější premiérou roku 2011 je samozřejmě výpravná televizní adaptace fantasy ságy Game of Thrones, kterou začne v dubnu vysílat HBO. Rádi se… (více)

Reklama

Reklama