Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (403)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Slovenský film v naději. 1) Od debutu 24letého režiséra a scénáristy Jakuba Krónera (Bratislavafilm) uplynuly dva roky a opět jsme v Petržalce mezi flákači a nemakačenky, tentokrát zloději aut. Návaznost na minulý film dokumentuje vedle deprimujícího prostředí a jazyka i představitel hlavní role - 24letý Michal Nemtuda. Mimochodem, 26letý Jakub Gogál (druhá hlavní role) byl velmi přesvědčivý. 2) Od minulého filmu došlo k posunu. Dialogům je rozumět, herci hrají, kamera se zklidnila, hlavní postavy netráví většinu času v nočních klubech a objevuje se tu dokonce pokus o lásku jako katalyzátor dění. Bohužel však zůstal povrchní pohled a nedůvěryhodný scénář. Jak píše Radek99: Jakub Kroner by chtěl být moc slovenský Guy Ritchie, ale je spíš takový lepší Tomáš Magnusek. 3) Ale Jakubovi držím palce. Až se vymaní z postpubertálního vidění světa, možná osloví diváky něčím hodnotnějším, než jsou pokusy o gangsterskou love story. Syn herce Jana Kronera, prasynovec legendárního herce Jozefa Kronera si to, myslím, zaslouží. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Po traileru a přečtení obsahu bych nikdy neřekl že mě tento snímek zaujme, ale bylo tomu tak. Ano mělo to slabší pasáže hlavně kousek před koncem a neuskutečnitelný příběh ale jinak na naše poměry jde o opravdu nadprůměrný snímek. Nejvíce mě potěšily vtipné a hlavně uvěřitelně dialogy a výborný Jakub Gogál. Jakuba Kronera budu sledovat a doufat v další dobrý film ale vím, že ve zdejších podmínkách to bude mít hodně těžké. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Konečne sa to podarilo! Konečne vznikol na Slovensku zaujímavý film, z ktorého som mal dobrý pocit. Svojou priamočiarosťou a snahou ukázať reálne vzťahy a uveriteľný príbeh je to jednoducho sympatické dielo. Výrazné zameranie sa na mladého diváka je dobrým reklamným ťahom. Toto je film o mladých - pre mladých. V tom sa skrýva aj veľké mínus filmu. Vypadá totiž nedospelo, neotesane a odrastenejšiemu komplexnejšiemu publiku nemá veľmi čo ponúknuť. Ako skromná drsná žánrovka zo Slovenska príjemné (konkurencieschopné aj v Čechách), no v porovnaní s produkciou iných filmovejších štátov zanedbateľné. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Žánrovka? Ale kdeže...vášnivý pokus asi áno, ale koncepčný tvar teda nie. Neorganizovaná kombinácia jednotlivých vyjadrovacích prostriedkov zaváňa prvoplánovosťou a herecky mi to - až na úsmevne vypečeného Gogála a garážového šmelinára Cinkotu - príde nezvládnuté. Vidno, ako veľmi sa Kroner snaží priblížiť k európskym štandardom, ale zatiaľ na to nemá, v prvom rade je nepôvodný a v niektorých momentoch mu škrípe aj základný pacing. Ak mu niekto niekedy napíše plnokrvný, resp. aspoň nedementný scenár a ako režisér sa skonsoliduje, nájde rovnováhu medzi tým, čo chce povedať a ako to podať, niečo zaujímavé by z toho nakoniec mohlo aj vyjsť. Avšak pochybujem... ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je cenzuřevzdorný opravený komentář: Nebetyčná hrmovina, nad kterou se dojme jen duševně uskřinutý příslušník jistého výchooevropského národa, začínajícího na S ( to je rébus, čo, luloši?), dredatý etnoretard nebo morgoš. Typickým představitelem prvně jmenovaných je třeba jakési zanedbané trusisko pierpa, které stálo za nedávnou aférou s porušováním svobody slova. Ty druhé si dosaďte sami, jistě ve svém okolí nějakého umolousance nebo menšinovou opici máte:-) Jo a normálním slovákům a slovenkám se omlouvám, to není o vás:-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Za prvých osem týždňov premietania v slovenských kinách videlo film 107 000 divákov. To zo snímky robí rekordéra na domácej scéne. (toi-toi)
  • Pri nakrúcaní nahánačky K1 s policajtmi, sa za mostom Apollo stala nehoda a vodič K1 dostal akvaplaning. Pri náraze na obrubník odtrhol obidve nápravy a v ten večer bolo prerušené natáčanie. (-ondro-)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno