foto

Patricia Norris

  • nar. 22.3.1931
    California, USA
  • zem. 20.2.2015 (83 let)
    Westlake Village, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 12 let v řetězech
The Immigrant
2012 Zabít tiše
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2003 Zpívající detektiv
2001 Big Bad Love
Nenarozený
1999 Příběh Alvina Straighta
1998 Hi-Lo Country
1997 Linie násilí
Lost Highway
Old Man (TV film)
1996 Ostudné vzpomínky (TV film)
1995 Dobrodružství Augusta Kinga
1993 Amos & Andrew
1992 Twin Peaks
Útěk z normálu
1990 Twin Peaks - Pilot (TV film)
1989 Step
1988 Malý Nikita
Zlé sny
Západ slunce
1987 Černá vdova
1986 Pořádný průšvih
Ta nejlepší léta
Vesmírný tábor
Whoopee Boys, The
Šokovaná
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
Johnny Dangerously
Kočka na rozpálené plechové střeše (TV film)
Micki + Maude
O závod s měsícem
1983 Soudcova noc
Zjizvená tvář
1982 Frances
Viktor, Viktorie
1981 History of the World: Part I
Čtyři přátelé
1980 Baltimorský zázrak
Fatso
Sloní muž
Tlukot srdce
1979 Fish That Saved Pittsburgh, The
1978 Apartmá v Kalifornii
Ať žije film!
Nebeské dny
1977 Kozoroh 1
Závrať naruby
1976 Němý film
Zastavení na Missouri
1975 Mistr pistolník
Peeper
Vstupte
Úsměv
1974 Nevěsta pro Zandyho
Stranger Within, The (TV film)
1973 A Reflection of Fear
Dream for Christmas, A (TV film)
The Blue Knight (TV film)
1972 Kandidát
1971 Christian Licorice Store, The
Podporujte svého pistolníka!
The Late Liz

TV seriály

1993 Hotelový pokoj (TV seriál)
Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)

Dokumentární

1988 Les Français vus par (TV seriál)

Scénografická filmografie

Herecká filmografie

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace