Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už na začátek bych chtěla říct, že kdyby se režisér věnoval spíše napínavějším a akčním scénám, tak by to pro film byla velká výhoda. Bohužel se zaměřil spíše na dlouhé a nudné scény a dialogy bez akce a tak jsem první hodinu filmu jen tak stěží přežila a zajímavé to pro mě začalo být až poslední půlhodinu, kde je o akci hodně postaráno. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre sa na to pozerá, ale k štvrtej hviezde tomu chýbalo mnoho. V prvom rade je tu nie príliš vydarený scenár, ktorému akoby pred natáčaním niekto vytrhol prvé i posledné strany a režisér natočil iba to najzaujímavejšie uprostred. Sústredil sa na akčné scény a vraždy, sú tu letmo nadhodené vzťahy, lepšie sú na tom konflikty a vyhrotené situácie, no na množstvo detailov sa zabudlo. Odkiaľ a kam v úvode idú, ako presne sa k peniazom dostali ( banková lúpež by predsa bola ideálnou scénou na úvod), kde presne skončili, chýbal prestrih na ľudí, ktorým E. Bana daroval časť peňazí, čo presne sa stalo s tým zápasom, z čoho bol obvinený a na ako dlho...Mnoho otázok na ktoré divák nedostáva uspokojujúce odpovede. Nakoniec dosť priemerné, ocenia ho najskôr fanúškovia E. Banu, ktorý si tu zahral rolu, v ktorej ho často nevidíme. Množstvo známych tvárí, ešte nerobí z filmu - FILM...60%. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pěkné obsazení, pěkná atmosféra zasněženého prostředí a totálně podprůměrný film. Jména jako Eric Bana, Olivia Wilde (vrrr mňau) , CHarlie Hunnam alias kápo SONS a další by slibovalo hodně. Jenže scénař i režie je hodně podprůměrem. Z docela zajímavé krimošky se vyklube dosti hloupá a naivní rodinná záležitost, kdy se neustále kecá a kecá o problémech až bych si vystřelil nejradši mozek z hlavy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Chladnokrevného zdobí především perfektní, fungující a působivá atmosféra, pramenící především z mrazivého, sněhem zasypaného, prostředí. Zápletka, která se v něm pak odehrává, sice už zas tak úžasná není, ovšem rozhodně ani nenudí, má spád, pořád se tam něco děje, obsahuje i pár nečekaných zvratů, závěr je pak opravdu napínavý, a ikdyž úplné vyústění sjede bohužel až k béčkovému provedení, výsledný dojem už nijak výrazně nepokazí. Nicméně, hlavním lákadlem, kterým Chladnokrevný disponuje, je herecké obsazení. A očekávání v tomto směru jsou bezezbytku vyplněna. Eric Bana si svou roli záporáka užívá na výbornou, je vážně drsnej a nekompromisní, ovšem je z něj zároveň i cítit, že je v něm i kus dobrého a svou postavu tak obohacuje o nejednoznačný a zajímavý rozměr. Charlie Hunnam mi pak snad poprvé ve své kariéře přišel jako výrazný chlápek, a to jak herecky, tak charismem poměrně zabodoval, a zcela se tu jako jindy neztrácel. A Olivia Wilde, ta je jako vždy neskutečně nádherná, to je opravdový anděl, pro kterého bych udělal cokoliv. Zkrátka, Chladnokrevný je nenáročný thriller, který je ale opravdu zábavný, herecky přesvědčivý, vizuálně působivý, vše v něm prostě funguje jak má, takže v rámci žánru určitě slušná podívaná. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)
  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)

Reklama

Reklama