Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už na začátek bych chtěla říct, že kdyby se režisér věnoval spíše napínavějším a akčním scénám, tak by to pro film byla velká výhoda. Bohužel se zaměřil spíše na dlouhé a nudné scény a dialogy bez akce a tak jsem první hodinu filmu jen tak stěží přežila a zajímavé to pro mě začalo být až poslední půlhodinu, kde je o akci hodně postaráno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Deň, kedy Eric Bana prišiel o prst. A nebola za tým jakuza ani prst zaseknutý v jacuzzi. Škoda len, že film na záver nebol tak chladnokrvný, ako by som si želal, lebo inak má film svoju atmosféru, napätie a správnu thrillerovú zábavu. Niektorým ale bude stačiť aj Olivia Wilde bez bustonoša. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný thriller. Většinu thrillerů s takovým hodnocením, ať chci nebo nechci, jen tak přejedu a po pár dnech už ani nevím, o čem byly. Jsem si celkem jistý, že porucha není na mém přijímači, ale prostě uživatelé tady na csfd většinou dokážou ohodnotit film správně. Ne vždycky se jim to daří, u některých "lehčích" žánrů moc nesouhlasím, ale u thillerů jim věřím. Ale teď musím říct, že bych trochu pozvedl kredity tohoto Ruzowitzkiho díla. Mnoho mnohem ošklivějších snímků má více procent. To poslední, co jsem tady očekával byl velmi klidně, dalo by se trefně říct chladnokrevně natočený celý příběh. To bylo to co mne zaujalo, pěkně všechno popořádku, a poté pěkné drama. Jsem rád, že jsem mohl vidět v tomto filmu Olivii WIlde při odvážnějších scénách, slušelo jí to. 70%. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatný, určitě ne tolik, jak jsem se bál ze zdejších ohlasů, hodnocení a kritik. Ze začátku se to slušně rozjede a šlape to hezky, závěrečnou půlhodinku už to trošku dře, ale dá se zvládnout. Asi nejvíc se mi líbilo, že jsem vlastně do konce neměl jistotu, jak to všechno dopadne. Zimní Kanada je navíc zajímavá. Vadilo mi, že se rychle mezi sebou střídají linie bratra a sestry, kvůli většímu zapojení se do toho bych uvítal spíš rozdělení na delší části. Víme všichni, že Olivia Wilde by sama utáhla i Hledání ztraceného času. Tři a kousek. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Uff. Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Relativně zajímavý snímek na první pohled a taková rozbředlá ptákovina po shlédnutí. Eric Bana je fajn, i když přehrává, Olivia je stále pořádně sexy, to je ovšem vše. Scénář který se sype podobně jako sníh z mraků, přehnaně stereotypní archetypy pro které by označení jako klišé bylo více než kompliment a neskutečně otravný Charlie Hunnam. Zimní thriller jen pro ty nejméně náročné, který není schopn nadchnout ani v jediném ohledu a topí se hluboko ve vodách průměru. Škoda. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)
  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama