Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V obsahu stojí, že Eric bana ve filmu zmatkuje....né on nezmatkuje, on je pouze totální kolosální čurák a scénárista tuplovanej kolosální čurák, protože ten se prostě rozhodl, že vezme úplně všechny, ale úplně všechny stereotipní klišé světové filmařiny a vystaví na nich celý příběh.Najdeme tu problémy otec/syn , nadějný zničený mladý život, problémy totálně uchylný starší bratr incestně miluje mladší a úplně vymaštěnou sestru, to nejdebilnější klišé ze všech...diskriminace žen u policejního sboru a to včetně vlastního otce...pic bum bác klišé dcera s problémy s otcem.Když se v tomhle rodině/dramatickém bordelu objeví nemožné zhovadilosti, za všechny jmenujme tu největší a to Banovo přepadení lovce u sněžného skůtru....mám pistoli, lovec o mě neví, stojím nad ním...ale vezmu si klacek a za křiku ožralého mariňáka v bordelu mu skočím do náruče...ehm.Naprosto zbytečný film, který se nepokusil vůbec ničím stát ojedinělým či nedejbože trošku originálním.Za zmínku stojí atmosféra zimní krajiny a lokace celkově, výkon Erica Bany, který hraje dementa tak mocně, že věřím, že je dement i ve skutečném životě, jelikož výběr jeho rolí tomu nasvědčuje, sladká Olívie si rovněž uvědomuje, že veškeré její herecké schopnosti spočívají v tom, že je to neskutečně sexy bitch, tudíž bere úplně každou roli, jelikož 40tka je na krku a promiskujitní děvky, co v každym filmu hraje jí nevydržej dlouho a na sociální drama zhrzené matky vážně nemá, to je další plus, že Olívie zase ukáže ty svoje skvělý jedničky.Řemeslně výborně zmáknutá akce a brutalita.Byl jsem na upřímnejch 3*, když to ale skončilo u stolu na díkuvzdání a Ruzowitzky si začal hrát na Hitchcoka a všechno navíc zakončil úplně nudně a ještě k tomu "překvapení" předvídatelně, neměli jsme se o čem bavit.Špátné...špatné..... 40%. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatný, určitě ne tolik, jak jsem se bál ze zdejších ohlasů, hodnocení a kritik. Ze začátku se to slušně rozjede a šlape to hezky, závěrečnou půlhodinku už to trošku dře, ale dá se zvládnout. Asi nejvíc se mi líbilo, že jsem vlastně do konce neměl jistotu, jak to všechno dopadne. Zimní Kanada je navíc zajímavá. Vadilo mi, že se rychle mezi sebou střídají linie bratra a sestry, kvůli většímu zapojení se do toho bych uvítal spíš rozdělení na delší části. Víme všichni, že Olivia Wilde by sama utáhla i Hledání ztraceného času. Tři a kousek. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Asi každý to zažil ... vo filme je veľa vecí na vynikajúcej úrovni, ale aj napriek tomu sa nejedná ani zďaleka o dobrý film. Kompozícia obrazu je výborná, zábery na zasneženú krajinu sú až neuveriteľne oku lahodiace, hudba je správne zvolená, atmosféra plná očakávaní, herci sympatickí (šťavnatá Olivia Wilde, drsný Eric Bana, vyplašená Kate Mara), príbeh rozbehol zaujímavú hru a divák čaká, čo príde ďalej ... a ono nič, ale absolútne nič. To všetko platí pre prvú polhodinu, ktorá držala pozornosť, ale následne sa film namiesto krimi/thrilleru sústredí na zbytočnú rodinnú drámu, stratí akékoľvek tempo, príbeh vyšumí do prázdna, atmosféra vyprchá lusknutím prsta a zrazu sa zo sľubného filmu vykľuje nudný 100x omieľaný gýč plný klišé a odfláknutého záveru bez gradácie, pri ktorom sa aj 90 minútová dĺžka nezdravo tiahne. Je až trestuhodné z takého prostredia nevyvodiť „mrazenie“ aj u divákov. Škoda podklad na to bol. CELKOVO: 2,5* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Uff. Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Relativně zajímavý snímek na první pohled a taková rozbředlá ptákovina po shlédnutí. Eric Bana je fajn, i když přehrává, Olivia je stále pořádně sexy, to je ovšem vše. Scénář který se sype podobně jako sníh z mraků, přehnaně stereotypní archetypy pro které by označení jako klišé bylo více než kompliment a neskutečně otravný Charlie Hunnam. Zimní thriller jen pro ty nejméně náročné, který není schopn nadchnout ani v jediném ohledu a topí se hluboko ve vodách průměru. Škoda. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Deadfall nabízí prostý komorní příběh, který se do letošní zimy hodí tím spíš, že je k ní silně kontrastní. Už dlouho vám u filmu nebylo tak chladno. Nečekejte ani krimi, ani thriller, snad jen mírné drama. Silně to vyvolává vzpomínku na Fargo - sníh, cajti, krev. Ale není tu Buscemi & Stormare. Erik Blána se ovšem dost snaží a pomalu tak aspiruje do mé topky. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)
  • Počas úvodnej sekvencie narazí unikajúce auto do jeleňa, ktorý rozbije čelné sklo a pokryje ho krvou. Na nasledujúcich záberoch, ktoré ukazujú, ako sa auto vymyká kontrole, je čelné sklo neporušené a bez poškodenia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno