Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

predators 

všechny recenze uživatele

Něco tak ujetého se často nevidí. Přirovnal bych to šílenostem, které stvárnil Sacha Baron Cohen, jen s tím rozdílem, že zde je lidí 5! Né-li více, když připočtu ty magory kolem. Hudební tracky jsou taky něco, vzpomeňte si na 90. léta, 2Unlimited a 24Seven a mnohá nostalgická srdce zaplesají. Ale tak bych mohl pokračovat ve výčtu divných, místy i nechutných, ale přitom někdy geniálních gegů do nekonečna. Chce to prostě vidět... 70% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si mám o tomto filmu myslet, kut. Je to naprostá holanská slátanina, plná tolika neuvěřitelně blbých a absurdních scén, až se mi s toho chtělo brečet, kut. Ano, brečet, ale smíchy, kut. Celou dobu jsem se prostě musel, opakuji musel, chlámat smíchy a popadat se za břicho, kut. Nic tak nehozázně blbýho, ale zároveň zábavnýho jsem neviděl, kut. Ta pětice křupanů s vylízanýma mozkama mě knockoutovala a vydýchavat to budu asi ještě dlouho. Jsou to kreténi už od pohledu a když promluví, vždy to stojí zato, kut. Bohužel si nemyslím, že je to film pro každýho. Kdyby totiž takový film vznikl u nás, okamžitě by letěl do odpadu a i ten by proti tomu byl velká pocta, kut. A právě proto mě celkem překvapuje, že zatím si to u lidí stojí slušně (64%), zároveň ale dodám, že vcelku zaslouženě. Toto je prostě film, který má právě ve své pitomosti svoje kouzlo, kut. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Poučen komentářem Radka99 jsem si už při prvních momentech filmu smíchal báječný koktejl z jahodového džusu a vodky. Film i vodka mě celkem bavily, vodka možná místy i víc. Co jinak k tomuto filmu říct? Ztotožňuju se s názorem niethustry, že jde o film satirický - spíše někdy až sarkastický. Svým způsobem hovoří o tom stejném, jako - bohužel - náš (nápověda: 'bohužel' se zde vztahuje k 'náš') prezident Klaus. (Ne, nejsem Klausův příznivec.) 'Mluví' o politické pseudokorektnosti a vlivu médií na společnost a politiku. Jestli mi nějaká postava byla opravdu nesympatická, pak to byl reportér místní televize. Jeho reportáže, držící se receptu 'uděláme z hovna med', představují nanejvýš sarkastický výsměch moderním žurnalistům. Ale jinak jsem celé pětici přál, aby jim někdo rozbil držku, to jo. A ten konec je přece jen dost přestřelenej, né že ne. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Nárazový film, co se týče humoru. Chvíli vás to nudí, a chvíli zase nevěřícně zíráte, smějete se a také divíte. Tahle taškařice je ovšem z jistého úhlu pohledu geniální, nebo alespoň já jí takto beru, protože jsem nic podobného zatím neviděl. Je to můj první nizozemský film, a jsem s ním spokojen. Ještě mě čeký druhý díl, tak jsem zvědav, co tam zakomponují a jaký bude humor tam. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitých 84 minut se snad největší hloupostí jakou jsem kdy viděl. Ale nachlamal jsem se u toho jako nikdy. Když připočítám nadupanou hudbu, tak nemůžu dát jinak (ale IQ mám vážně vyšší než G. W. Bush). Pro ty co neví do čeho půjdou, tak přidávám film v kostce, ale jsou tam i větší hovadiny :D... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama