Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává mezi dvěma díly stejnojmené počítačové hry (Red Faction: Guerrilla a Red Faction: Armageddon) a jeho ústředním protagonistou je syn Aleca Masona Jake, který bojuje proti nové lidské armádě odhodlané zničit Red Faction - dokud nezjistí, že se ke skupině připojila také jeho sestra. (Moviemaker)

Recenze (38)

honajz 

všechny recenze uživatele

To je špatné ve všech směrech. Pomíjím televizní zpracování a triky, to se dá omluvit. Ale naprostá herecká dřeva už, a ani nesmyslný scénář plný děr nebo naprosto mizerný střih. A ty nelogičnosti (např. malá holčička má tmavé vlasy a tmavé oči, ale jako dospělá je blond s modrýma očima. Nebo kdykoliv vlezete do nepřátelské lodi nebo centrály, protože asi mají otevřené všude dveře, a u vstupu hlídá jen jeden maník. Obsaděj nepřátelskou loď a všechny pomlátěj, kdo to řídí a kdo po nich teda střílí?) Moc jsem chtěl, aby se mi to líbilo, protože některé nápady jsou pěkné, třeba pojmenování měst, některé situace zajímavé, ale vše zase rychle vyšumí a jede se nezáživně dál. Moc se mi líbí, jak to ve svém komentáři popsal severus. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Je mi ctí, že mohu k tomuto filmu napsat komentář jako první. Tak tedy do toho. Předem bych měl říct, že hru jsem hrál asi tak před deseti lety a to asi tak 2 hodiny, takže to hodnotím spíš jako neznalec předlohy. Abych pravdu řekl, vcelku mě to překvapilo a to v dobrém slova smyslu. Efekty nebyly vůbec špatné (až asi na 2 vyjímky), přítomnost známých herců velice potěšila, stejně tak jako hudba od Jonathana Ortegy, která vznikla za dozoru Beara "Medvěda" McCrearyho (a je to hodně znát). Jediné vítky bych směřoval k průměrnému příběhu (který ovšem naprosto dostačuje) a k jistým mezerám v návaznosti jednotlivých scén (jako by jich tam bylo pár násilým vytrženo... zřejmě kvůli stopáži...) Ale jinak můžu jen doporučit, na volný večer nebo odpoledne do zabaví více než dost. A třeba na to navážou i nějakým slušným seriálem (rozhodnutí padne podle sledovanosti tohoto filmu). ()

Reklama

pospech11 

všechny recenze uživatele

Hra byla skvělá a dostala by 5*, film je průměrný. Jelikož jeho děj je dokončením Guerrilly, tak jsem za něj rád. Nevadí mi ani, že jde pouze o film určen k distribuci do televize. Pravda některé triky ve filmu byly udělány dost béčkově, ale i tak se na film dalo dokoukat. Robert Patrick v roli Aleca Masona je dobrá volba, škoda je že nedostal víc prostoru. A můžu říct, že po všech těch filmech od Uwe Bolla, jsem rád za Red Faction. Přesto všechno nemůžu dát víc než 3*. ()

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Oživení paňácové (pardon, herci) toporně předvádějí jakési bojůvky na Marsu ve jménu boje za svobodu, mladý hrdina, od poloviny v tílku, hledá zuřivě svou unesenou sestru, kterou mu v dětství ukradli zloduši ze Země, prostě trapný nezáživný příběh nudně podaný s mizernými triky, což bych odpustila, ale ve spojení s debilními patetickými dialogy - neee. Fujtajbl. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek natočený na základě počítačové hry má sloužit jako pojítko mezi dvěma herními díly. A protože je to snímek televizní, moc se od toho očekávat nedá. Po vizuální stránce nevypadá špatně, avšak díry ve scénáři požitek dosti shazují. I tak se jedná o nenáročnou ryze televizní podívanou hodná k odpočinku. Hráči film jistojistě zatratí, ale pro ostatní se jeví jako obyčejný neškodný televizní sci-fi, což je od Sy-Fy docela překvapení. Jejich filmy plné nekvalitních CGI efektů jsou víc než známé. Tento je vcelku dobrý, zábavný a vytváří dobrý doplněk žánru sci-fi. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno