Reklama

Reklama

Cvičenie špeciálnej policajnej jednotky z Los Angeles sa skomplikuje, keď sa jej členovia ocitnú v prestrelke medzi dvoma znepriatelenými gangami. Uväznení v opustenom hangári musia čeliť presile a jediné čo majú k dispozícii, sú zbrane so slepými nábojmi. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Hrozně slabé béčko. Hrozná kamera a střih, tupí záporáci (až na Michaela Shankse, kvůli kterému jsem tohle zkoukával) a podprůměrné akční scény. A vůbec - celé zpracování je na houby... přitom zápletka nebyla špatná a dalo se z ní slušně těžit na béčkový, devadesátiminutový akční film. Tohle se prostě nepovedlo. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení si říkám, že to bude brak, ale přesto tomu dám šanci. A jsem rád, že jsem to udělal! Perfektní akční odreágovačka, se spousty vynikajících herců, a i občasnou vsuvkou komedie. Michael Shanks změnil svůj accent absolutně k nepoznání, a Rusa zahrál jednoduše výborně. Celkově nízko-rozpočtová záležitost, která však těží z toho, že má opravdu skvělé herce od prvního do posledního, a má pěkný ráz. Krásných a zběsilých 80%. Věděli jste, že většina z herců si zahrála v seriálu Stargate? ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Dokonalý odpočinkový film. Pro mě příjemné obsazení z hlediska známých tváří, sedící casting z hlediska neznámých, kdo má být sympaťák je sympaťák, kdo má být drsňák je drsňák. Kdo chce realisticky vypadající střelbo-akci, má ji, kdo má rád pěstní souoboje ala kungfu v realistickým podání, dostane ji taky. A kdo od tohohle filmečku nečeká zázraky, toho nezklame, a možná mu je naopak i na tu sympaticky krátkou stopáž podá. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Nedal jsem na hodnocení, ale, oh my fucking God! Steve Austin a Michael Jai White-tak čekám nářez. Akční nářez. A ne, že nastoupěj jen proti pár trotlům, odehrává se to v jedné budově a tím akce končí. Sestříhané akční scény nejsou to ani špatně ani dobře.Prostě tak nějak nijak :). Kolik to proboha stálo? Asi tolik, co činí honoráře Austina a Whitea. Ne, ne a zase NE! ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Revoluční myšlenka stékající po kapkách jako kupa čerstvého kravího trusu. Co si sakra Cultraro myslel, že dokáže ? Postavit před kameru dva vyholené násilníky možná úspěch ovane, pokud však přidáme pár přiblbých týpků pobíhajících sem a tam, dostáváme vlastně příklad fotbalového zápasu, ve kterém hraje pražská Slavie. Nápad jako takový není vůbec špatný - trénink vs realita, jen spadnul do špatných a neumytých rukou. Přes to vše jsem se těšil alespon na ten holčičí fight. Kde nic, tu nic, Beru to jako pohádku a přesný příklad toho, jak se SWAT nechová. Jinak by tam byl odpad. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Alternatívnym názvom snímky bolo označenie SWAT: Force Commando. (MikaelSVK)
  • V poslednej prestrelke bolo vystrelených viac ako 800 slepých nábojov. (m.a.t.o.)
  • Herec Michael Jai White, ktorý stvárnil jedného z hlavných hrdinov snímky, sa po zhliadnutí finálnej verzie vyjadril, že bol veľmi nešťastný. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama