Reklama

Reklama

Lajka

  • angličtina Laika (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nelehký je život fenky Lajky na periférii ruského velkoměsta. Po svém odchytu je násilně přeškolena na průkopnici kosmonautiky. Záhy po startu Lajku do vesmíru následuje množství dalších zvířat překotně vypouštěných z Hustonu a Bajkonuru. Zvířata bloudí vesmírem až nakonec za pomoci černé díry šťastně obydlí vzdálenou planetu. Po nedlouhé době jejich harmonického nikým nerušeného soužití s místními živočichy k nim však doputuje i první člověk a harmonický i ten holý život zvířat je rázem ohrožen. (A-Company CZ)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ozák by se na to asi měl napřed podívat, než sem začne psát nepodložený blbosti o podlejzání rusákovi. Tenhle film si navopak dělá ze souvětskýho svazu prdel, ale nakonec neušetří ani amíka - prostě lidi jsou svině a zvířata jsou kůl a bylo by jim bez lidí nejlíp. Což je fakt, kterej těžko někdo zpochybní. Natočneý je to fantasticky a bejt ty písničky trochu chytřejší, dal bych bez váhání plnej počet. Kde kdo si stěžuje, že to nejni pro děti, ale já jsem teda nikde nenarazil na nějaký tvrzení, že film je dětem určenej. Podle mě to točili pro dospělýho diváka mýho typu - a povedlo se :D.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Typycky česká úchylárna... :D Když přežijete tu půl hodinovou průměrnost na začátku... Pak už vám to bude jedno co za úchylárna že vám to tvůrci ještě připravili. Bez tak je to celí jen o prcání! :D

na příspěvěk reagoval whack

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

Ozzy2

Raději se podívám ve filmu na ruského čokla, než tu číst tvé české zvratky (pokud bychom totiž měli natočit něco o nás, bylo by to zase jen o tom, že lezeme komusi kamsi...). Nemusí se Ti tento můj názor líbit, ale věz, že je mi to srdečně fuk... :D

Lucie.Luca

Lucie.Luca (hodnocení, recenze)

Animace je naprosto skvělá. Už kvůli ní přimhouřím oko nad kvalitou písní, hlavně tedy spíše nekvalitou písňových textů - myslím, že toto obohacení filmu si tvůrci mohli odpustit a pak bychom tu měli dílo, o jehož cílové skupině lze možná diskutovat a jehož humor nesedne všem, ale který je ukázkou mistrovské práce české animační školy.

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Ta animace vypadá kupodivu působivě v těch "průmyslových a industriálních" pasážích. Humor mi ale připadá takový na úrovni satiry z pořadů na Seznamu a Streamu. Odpuzující křeč. Ale jsem rád za český kosmický film :-) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Lajka?No ty wole, to snad ne....co ještě pokračování Strelka a Bělka?28 let po revoluci zase lezeme ruskýmu švábovi do análu.Co třeba natočit něco z naší historie, než smyšlený příběh ruskýho čokla?

na příspěvěk reagoval tomasul

Uživatel JamesSi smazal svůj příspěvek.

Související novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (více)

Filmoví fanoušci na filmovém festivalu v Cannes

Filmoví fanoušci na filmovém festivalu v Cannes

03.03.2018

Program Kreativní Evropa letos v lednu už podruhé vyhlásil celoevropskou soutěž s názvem #euFilmContest, v níž si filmoví nadšenci mohou otestovat své znalosti současného evropského filmu. Deset… (více)

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama