Reklama

Reklama

Film podle skutečné události, která 14. ledna 2007 otřásla celou Amerikou. 14letá Megan Stewart tohoto dne náhle beze stopy zmizela a o tři týdny později i její 13letá nejlepší kamnarádka Amy Herman. Film je sestaven z videí, záznamů z chatu, webcamerových záběrů, domácích video nahrávek a všech záznamů, které bezprostředně zachycují dobu před Meganiným zmizením. (Dlee)

(více)

Recenze (155)

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tíživé a depresivní. Znovu bych to vidět nechtěl. Zařadilo se to u mě do trojky nejvíc znepokojivých filmů (Deamonlover, Cradle of Filth a tohle), zejména pro svoji realističnost. Obzvlášť v době, kdy se víc a víc rozmáhá darkweb a TOR a lidi se ve větší míře oddávají podobným zvěrstvům... Jako když kamarádka omylem narazila na web, kde jste mohli zaplatit, aby holce v přímém přenosu uřízli končetinu dle vašeho výběru... Týden kvůli tomu nechtěla jít online. No a když si uvědomíte, co všechno se na netu děje a pak sledujete tohle a ješte navíc máte v rodině děti, nikdy byste o tom nemohli napsat, že to je nuda. To ukazuje jen na míru vaší nevyspělosti a na absenci empatie a soucitu. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

No dívat se na ty zfetovaný kur*y hnus ale je to film takže. - Po celou dobu jen rozhovory Megan a Amy. Poslední půl hodina je oproti celýmu filmu lepší. Žádná akce, žádné napětí. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Udělat dokument o dokumentu, jak kravky vykládaj po videochatech, jak v deseti vykouřili svý prvni péro, jak jim galony ejakulátu stříkaly z nosu a uší a ony ho odevzdaně polykaly, plus celej dokument o ničem, jen to puberťácký žvanění, a o vyšetřování dva tři vstupy jakože ze zpráv policejního vyšetřovatele, no to zase byl debilní nápad. Uznávám, že si ty děvuchy prožily peklo, a tak aspoň tu jednu hvězdu dám. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

No tak skúša sa všeličo na poučenie tínedžeriek a toto by mohlo na chvíľu zabrať. Problém je, že tento film ich asi veľa neuvidí. V podstate by stačil iba ten záver. Inak amatérčina pre otrlých sledovačov pubertálnych videomanackych dievčat. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia tohto filmu, ktorý mimochodom vychádzal zo skutočných udalostí, a snažili im uľahčiť prácu pomocou moderných technológií, ktoré mnohí z mladšej generácie považujú za krotké a neškodné. Súhlasím s tým, že je to veľmi tvrdý film, ktorý si môžete pozrieť, najmä ak máte deti, ktoré majú tínedžeri alebo mladšie deti, ale je to tiež výzva pre rodičov a zodpovedných dospelých, ktorí sa starajú o deti, aby si všímali aktivity svojich detí a vedeli, kto sú ich priatelia a predovšetkým , aby sa zapojili do života svojich detí. Tento film by som v žiadnom prípade neklasifikoval ako zábavu, ani mi neprišlo príjemné alebo dobrý film, Je to jeden z najdesivejších filmov, aké som videl po velmi dlhej dobe. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Nepříjemné, ujeté, nechutné, děsivé.. Megan is Missing je film, který na mě sice zapůsobil (hlavně posledních 20 minut jeho stopáže) opravdu nepříjemně a až nechutně, ale hlavně ve mně vyvolal šíleně nepříjmený pocit, kdybych byl v roli rodiče. V tu chvíli si totiž rodič uvědomí, jak s výchovou selhal na plné čáře.. No a k tomu všemu ještě to samotné zmizení, prostě humus. Ten humus zde však funguje skvěle a jde vidět, že i přesto, že takřka nulový budget některých filmů jako je tento nemusí ihned znamenat, že se to nevyvede. Já si to však užil, i přesto, že některá témata, která naše děvčata čas od času rozebírala mi budou ještě chvíli vrtat hlavou a myslím, že zaslouženě.. 4/5 ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Ne až tak found footage, trochu víc dokumemtární, avšak nikoliv jako např. LAKE MUNGO. Chvíli jsem myslel že posledních 22 min. Bude brutální gore, ale naštěstí se tak nestalo: ) ()

Eki 

všechny recenze uživatele

Kvůli dvěma šokujícím fotkám se člověk musí probít hromadou debilních videohovorů, které nejsou ani technicky proveditelné. Ale kvůli těm dvěma fotkám to asi stojí za to vidět. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to dosť nuda, stále sa mi to zdalo, ako reálne vyústenie a znepokojivý koniec "lásky" cez internet. Nuž, asi je pravda, že web, je nebezpečné miesto. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně mě potěšilo a nadchlo. Můj 2. nejoblíbenější film a bratrův nejoblíbenější. Nový styl FF, který jsem doposud neviděl. Hodně jsem si oblíbil Amy. Ale i Megan byla dobrá. Sice je opravdu dě*ka, ale má k tomu důvod (to zní špatně XD). Prostě byla ovlivněna jako dítě a má z toho následky. Líbí se mi vztah mezi nimi. Úvod mi nevadí. Nejlepší je film samozřejmě u posledních 22 minut. Ale opravdu skvělý je i od doby, kdy se Megan ztratí. Nechápu, proč lidé zapomínají na tuto část. Abych řekl pravdu, hodně děsivé byly i scény, kde za Amy stál Josh a scéna, kdy Amy popadl. Lehce mě zklamalo, když jsem zjistil, že to nejsou opravdu ty originální nahrávky. Nechápu, že si lidé stěžují na herecké výkony, ale podle mě byly tak reálné, že jsem si doopravdy myslel, že to jsou ty původní nahrávky. Takže to mě na druhou stranu velice těší, že to zahráli herci tak skvěle, že to vypadá jako by to byly skutečné záběry. Neříkejte mi, že jste si taky neříkali, jestli to reálné je nebo ne. Konec byl opravdu ale opravdu strhující, nešťastný, hrozný a tak tragický. Je strašný, že se tohle stalo. Popravdě se stále po 3 dnech, co jsem film viděl, hodně bojím, když jsem někde sám venku, že by za mnou někdo takhle stál. Dokonce se toho i bojím docela dost doma. Je to hrozný, když si to představíte, jaký to muselo být. Poslední scéna se závěrečnými titulky, kde spolu Megan a Amy mluví působí docela mrazivě po tom, co se stalo. Celý film na mě působí opravdu děsivě, mám z něho strach, velmi dramaticky (u sledování mi bylo opravdu hodně smutno), gradace je tak sakra silná ke konci, hrůzně z toho, jak se toto mohlo stát, opravdu hodně jsem s Amy soucítil, má skvělé herecké výkony (!), úvod byl dobrý (!), originálně (Bylo to o dost jiné od těch filmů, kde se ztratí dítě a všichni ho hledají. Toto bylo FF a bylo skvělé a velice jiné.), skvěle atmosféricky a neuvěřitelně mrazivě. Na FF to má dost procent, ale jako běžný film je to podhodnocené. Bylo mi jich opravdu líto. Já osobně bych byl totální Amy. VYHODNOCENÍ: POPIS JE DOST ZAVÁDĚJÍCÍ. PRVNÍ VĚTA LEHCE ZNÍ, JAK KDYBY TO BYLO INSPIROVANÉ, ALE TY OSTATNÍ VĚTY ZNÍ NAPROSTO, JAK KDYBY TO BYLO SESTAVENO Z PŮVODNÍCH NAHRÁVEK. POPIS MĚ ZDE NAŠTVAL. JDU Dleemu NAPSAT. TAK NIC, ZJISTIL JSEM, ŽE JEHO POSLEDNÍ PŘIHLÁŠENÍ BYLO V ROCE 2017. ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Tohto filmu je naozaj škoda. Nápad je naozaj dobrý a zaujímavý ale prevedenie je v skutku slabé. Posledných 20 minút ktoré majú byť veľkým finále celý film len kazia vďaka slabým hereckým výkonom a nulovej gradácii deja, ku koncu až priam letargiou. Aj napriek tomu si tento film zaslúži 3/5 kvôli vážnosti svojej témy. Je to reálna hrozba a v skutočnosti je až príliš veľa takýchto prípadov. Aj napriek zlému prevedeniu tento film každého prinúti zamyslieť sa a nevyfučí za pól hodiny z hlavy. ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

První asi hodina filmu je celkem nuda, ale posledních 20 minut je opravdu děsivých, navíc podle skutečné události. Myslím že ultimate dungeon master Joseph Fritzel by byl potěšen!! ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

No, tak jsem opět úplně v prd...není to tak dlouho, co mě totálně rozsekal film Behandeling, De a už je to tu zase!Sranda to přestala bejt ve chvíli, kdy naběhne první fotka a pak už je to šílený psycho!!Tý Amy mi bylo neskutečně líto!!!Né, že by mě byl osud Megan fuk, ale ona byla tak trochu už zkažená...ale rozhodně si za to nemohla, jak někteří píšou...kdo z nás se někdy neseznámil s někým přes net že?Akorát ona měla tu smůlu, že naletěla úchylovi...Ale chtěla jsem říct to, že ta Amy byla hrozně nevinná-ještě děcko a to co se jí stalo...ta potřeba mít svýho méďu, to bylo šíleně smutný a pak ta několikaminutová scéna jak prosí o život....fakt síla!!!Jako pokud má někdo potřebu vidět něco fakt hodně drastickýho, nechutnýho atd., tak nebude spokojenej, protože tohle je síla po psychický stránce a první cca hodina filmu je určitě pro spoustu lidí(natěšenejch na nějaký to násilí..) nudná, ale já se právě vžila do těch holek a pak bum a žačalo peklo... ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Když se překousá ta první polovina filmu, dostanete velký nepříjemný a hnusný překvapení. Nevím ani jak bych tento film měl vlastně hodnotit. Skoro celý film se vlastně s těma holkama seznamujeme, posloucháme spousty debilních žvástů, zavedou nás na jednu neuvěřitelnou ,,dětskou" party a pak se film zlomí v krutou realitu. Při ukázání fotky unesené Megan to začíná, proběhl mi mráz po zádech a věděl jsem, že to není prdel. Posledních dvacet minut je dost drsných, bohužel není to fikce, takové věci se dějí na světě dnes a denně. Nechci dávat vysoký hodnocení, ale nízký dát taky nemůžu, protože to do mě udělalo rejpanec a připomělo mi, že svět je taky dost hnusnej. Takže dám čistý střed. Nebylo by špatné tento film pustit stovkám mladých kraviček, které si zahrávají sami ze sebou. ()

chlebo 

všechny recenze uživatele

Ďalšia megasupa teen lavstory a zároveň dokument vypovedajúci o intelekte americkej mládeže (aby sme boli féroví k chlapcom a feministickí ako je to dnes globálne obľúbené, tak uveďme, že tentokrát sa jedná len o intelekt ešte ani nie dospievajúcich píč). Pekne sa tu ukazuje, že či je americká trinástka otčimom a rokmi skúseností ošľahaná kurva, alebo rodičmi hýčkaná a ostatných ľudí odpudzujúca panna, je v podstate úplne jedno, stačí obom spomínaným elementom jebnúť do ruky výdobytky modernej technológie a hneď je evidentné, že tuposť oboch porovnávaných subjektov je totálne rovnaká, pričom vôbec nezáleží na tom, či sa dotyčná najradšej hrá s plyšovými medvedíkmi, alebo preferuje desať centimetrové prvou erekciou posilnené zázraky v nohaviciach trinásťročných spolužiakov - keď sa dostanú k rovnakej hračke, a teda webke a sociálnym sieťam, dopadne to vždy rovnakým fiaskom, až by to aj diváka začalo nudiť, ale keď k tomu prirátam svoju povestnú škodoradosť a slabosť pre podobné prasačiny, plus tie dve chutňučké skautky, ktoré mi sem prišli predať sušienky a momentálne mi nariekajú v pivnici, odrátam rozvláčny úvod plný teen útrap a zameriam sa na to podstatné, vyjde mi z toho celkom pozitívny záver. Navyše, pre rozhľadenejšie trinástky, prípadne pre doteraz zaslepených rodičov, celkom poučná hodinka a pol. ()

Reklama

Reklama