Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého kastingu, neoprel by som o film ani pomyselný bicykel. Nechajme však bokom pripomienky, o ktorých by sme mohli napísať zoznam dlhý ako toaletný papier, pretože niekde tam na konci, až sa prehrabete celým radom ozvláštnenia, ktoré sa vo všetkých ohľadoch blíži k nule, natrafíte na epizódky, kde sa krížia postavy naprieč citovými patáliami. Síce bez naratívu, ale zásluhou hereckého zoskupenia docela úsmevne. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Tak všeho moc škodí, že jo? No a tohle je toho zářným příkladem. Romanťárna, která není ani o té svatbě, ani o vztazích a ani o lidech. Hlavní postavy jsou naprosto pitomé, dialogy jsou naprosto nereálné a situace divně vyhrocené. Výsledek je prachsprostě de*ilní. Tak, teď vidíte, jak jsem se rozčílila. Celé se to totiž točí okolo toho, že obsazení slibovalo alespoň něco a děj by nemusel romantické komedii vadit, ale jak vidno, když to do ruky vezme nějakej mamlas, co si to musí sám napsat a pak ještě odrežírovat, přinese to pěkně shnilé ovoce. Prostě, nemůžete dělat víc věcí najednou, pak se ani jedné nevěnujete pořádně. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu jsem se přesvědčila o tom, že herci udělají hodně. Naprostá blbost, jednoduše stupidní americká komedie, ale díky hercům se mi to neskutečně líbilo a dávám 3*. Sice je mi kapku záhadou, jak se na tento snímek chytlo tolik perfektních herců a hereček (jako vážně, podívejte se nahoru, jedno slavné jméno vedle druhého), ale jsem za to ráda. Hlavně mě potěšilo vidět zase v něčem Tophera Grace, který mi samozřejmě nejvíce přirostl k srdi v That 70s' show, a tady kupodivu hraje floutka s podobným humorem. No prostě jsem se u tohoto bavila a tak to má být. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Ti, co tomuhle filmu dávají čtyři hvězdičky museli asi vidět jiný film než já. Já totiž viděla komedii toho nejnižšího a nejtrapnějšího kalibru ve stylu českého Kameňáku. Druhou půlku filmu už jsem se jen chytala za hlavu a nevěřila vlastním očím. Jednu hvězdičku dávám snad jen ze soucitu k velkým hereckým jménům, (asi nečetli scénář než své role vzali) protože tenhle film je pro mě na hranici odpadu. 15% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak debilní, morálně zvrácené a trapně nevtipné, až se mi chtělo ke konci brečet. Jestli si někdo z tvůrců či štábu opravdu myslel, že točí zábavnou komedii se sympatickými charaktery, tak film opravdu točila parta debilů. Další důkaz toho, že Diane Keaton se v posledních letech objevuje jen v naprostých břečkách a Robert De Niro už se k ní pomalu přibližuje. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)
  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)

Reklama

Reklama