Reklama

Reklama

Ve jménu krále 2

  • Německo Schwerter des Königs - Zwei Welten (více)

Obsahy(1)

Granger učí bojové umění ve Vancouveru. Jednoho dne se u něj objeví žena, která otevře časoprostorový portál – a Granger se ocitá ve středověku, kde mu všichni blahořečí. Žena, která ho přenesla časem, byla králova kouzelnice Elianna, kterou zabili odpůrci krále, zvaní Temní, hned po překročení časoprostoru. Granger je odveden vojskem, jehož velitelem je nedůvěřivý Allard, ke králi Havranovi. Granger se dozví, že – jak říká proroctví – je vyvolený zničit temné povstalce z hor, kteří poslouchají svatou matku. Granger se má vydat do hor v doprovodu vojska a doktorky… Granger je odveden k věštkyni, která mu řekne, že musí vykonat ještě dvě zkoušky ze tří. První vykonal ve svém původním životě, druhou zkouškou je zabít svatou matku a třetí najít hybatele… Hned ráno odchází Granger s doktorkou a vojskem vedeným Allardem naplnit proroctví. Sotva vstoupí do lesů, začne první souboj s Temnými. Ti Grangera nechtějí zabít, ale s vojáky se bijí na smrt. Granger tuší, že v proroctví je něco, o čem ještě neví. Pokračuje za svatou matkou sám, neboť vojsko bylo pobito a doktorku kvůli zranění nohy ukryl v lese… (TV Prima)

(více)

Recenze (100)

Finskej 

všechny recenze uživatele

Ha ha ha. Je to sice neuvěřitelné, ale jak jsem na první díl jen bezmocně a blbě zíral, tady jsem se dokonce celou první polovinu bavil. Je sice pravda, že In the Name of the King 2 je ještě větší pitomost než In the Name of the King 1 - a to samo o sobě už je dost umění - ale zároveň je to něco tak absurdního, že až v první polovině i zábavného. No uznejte sami: hláškující a sarkastický Dolph Lundgren, čekali byste něco takového? Celé kouzlo první poloviny je pravděpodobně částečně nechtěné (o to víc, jak chtěně se chvílemi snaží vypadat), ale... je. (Ovšem pouze pro fanoušky sebezvrhlosti - seriózní filmový divák ať pokládá hodnocení za 1 až 0 hvězdiček.) ()

Bombastikus 

všechny recenze uživatele

Za dobrý béčko 3,4 hvězdy proč ne. Za céčko 2 a v tomto případě za čtvrtou kategorii 1. Až ze závěrečných titulků jsem poznal, kdo tuhle věc má na svědomí a rázem jsem přestal přemýšlet, proč a kdo tuhle ptákovinu vůbec zplodil. Bylo mi jasno. Ani těžko běhající Dolphík nic nezachránil. Uwe Boll a jeho typický film. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil o něco víc, ale tohle je takovej průměrnej filmek s Dolphem, kterej se dá v poho zhlídnout. Určitě to neni film na odpad, i když je zde spousta špatných věcí, jako levná výprava, nic moc efekty....... Tohle mi přijde spíš jak humorná stránka filmu. Lundgren by se podle mě do pořádnýho historyckýho filmu hodil. Pro mě prostě průměrnej fantasy filmek. Možná kdyby zde nebyl Dolphík, tak bych hvězdu ubral, ale to je jen kdyby. Za mě 50% :) PS: Wacoslav1 máš asi pravdu, je to film od Uweho, určitě to musí bejt hned odpad :D:D:D ()

mo cuishle odpad!

všechny recenze uživatele

Že Lundgren hraje v 80% v béčkových filmech (hlavně na starý kolena) vím ale co bylo proboha tohle? Příšerný paruky,kostýmy,kulisy,"herci", efekty.. A ten dabing ten to dodělal úplně. Nechápu proč někdo něco tak otřesnýho točí? I jako parodie to bylo šílený. Jediný co mě nadchlo bylo že máme s Dolphem stejnou palestinu :D 0% ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Tak oproti prvnímu dílu, kde bůhvíjak Boll sehnal rozpočet 60 mil. USD, tak na dvojku už jak jde vidět má rozpočet asi 20x nižší, takže celý film se odehrává v domě od Lundgrena (chudák spadnul do Bollovy filmografie už i on) a pak ve Vancouverských lesích, kde je malá papundeklová pevnost a na břehu toho samého jezera se odehrají asi 3 scény, které by dle vyprávění měly patrně být každá někde jinde :-D. No a nakonec přiletí nepovedený digitální drak. Pak menší náznak pokračování a hurá na titulky. A je to opravdu tak špatné, jak se předpokládá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Hneď v prvý deň natáčania sa Dolph Lundgren zranil, preto bolo preňho náročné behať a robiť bojové scény. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie trvalo iba tri týždne. (m.a.t.o.)
  • Meno postavy Dolpha Lundgrena (Granger) sa dá z angličtiny preložiť ako farmár, čo je odkaz na pôvodný film V mene kráľa (2007), v ktorom si Jason Statham zahral postavu nazvanú Farmer, čo v preklade tiež znamená farmár. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama