Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý agent CIA je společně se svou pubertální dcerou donucen k útěku poté, co jeho zaměstnavatel odsoudí oba dva k likvidaci v rámci mezinárodního spiknutí. Bývalý agent CIA Ben Logan doufá, že se mu podaří znovu nastartovat vztah s jeho patnáctiletou dcerou Amy, se kterou si jsou poměrně odcizení. Získá práci v Belgii jako bezpečnostní expert pro velkou nadnárodní korporaci. Jednoho dne přijde Logan do práce a zjistí, že divize, ve které pracoval, již neexistuje - kolegové smazali veškeré materiály a jeho asistent je ve skutečnosti trénovaný agent s jasným úkolem – zabít Logana i jeho dceru. Není čas přemýšlet, co se stalo a proč je někdo chce zabít – Logan a Amy musí prchnout a v patách mají dokonale vyškolené zabijácké komando. Otec a dcera, kteří si vůbec nejsou blízcí, se musí najednou naučit spolehát jeden na druhého a budovat vzájemnou důvěru. Ona důvěra začne být ohrožena v momentě, kdy se Amy dozví pravdu o otcově minulosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (151)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

52 %? Tak špatný to neni. Vezmete hrubé rysy z Taken, Taken 2, úroveň posunete k průměru, ale pořád je to koukatelný film. Nemá razantní přímočarost jako Taken, hudba taky není taková, ale stále ucházející nadprůměr, vedlejších much má víc, někdy působí laciněji, leccos není dvakrát uvěřitelné, ale to překousnu. Šel jsem do toho z prachmalým očekáváním a ve výsledku jsem spokojený. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 7 | humor 0 | akce 6 | napětí 3 | pustil bych si znovu 6 ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s konturami 96 hodin, Bournea a dalších, který v sobě určitý náboj a švih má. Bohužel, především se do dění zamotal scénárista, který jakoby neuměl vykličkovat přes slibně nalajnované špionážní nástrahy v nápaditý a inteligentní závěr. Aaron Eckhart i má oblíbená a nadějná Liana Liberato se svých rolí zhostili poměrně dobře, a v rámci možností, daných režisérem a scénářem, jejich projev nijak neuráží. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Aaron Eckhart si hraje na Jasona Bournea v belgickém "tavícím se kotlíku", leč celé je to okoukané, šedivé a až příliš přímočaré. Spiknutí sice smysluplné, ale pokud by to takto pánové vedli, k potopení lodi by asi nikdy nedošlo, neboť by všici seděli dávno za katrem. Však jim dá pokouřit i teenage dcerka hlavního hrdiny, která konspiraci prokoukne za pár minut. Prostě levnější směska evropské "neesonovky" Taken (záchrana dcerky) a zmíněného "velkoAmeričana" Bournea (životu nebezpečné mezinárodní spiknutí). Koukatelný průměr v rámci akčních thrillerů, nicméně nic nového pod sluncem. 5/10! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Jasně, je to hodně takenovsko-bourneovské, ale podle mě to bylo lepší právě než dvojka Taken. Zápletka je sice provařená, že už to snad ani víc nejde, holčina se chová místy neskutečně protivně, ale film šlape a prakticky nemá hluché místo. Navíc se povedlo i obsazení. Eckharta sice moc nemusím, ale tady mu role sedla a Olga Kurylenko s černým přelivem byla k nepoznání, čili hezká. Není to nic, k čemu bych se v budoucnu vracel, ale jako žánrová jednohubka je to víc než ucházející. 70% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi orginálny akčný špionážny film. The má pár silných momentov ale dokopy je to ťažká rutina. Eckhart je dobrý herec, ale tu až tak nemal čo predviesť. Akčné scény sú obstojné a celkom sa držia pri zemi. Aaron sa postupom filmu zlepšuje, lebo spočiatku nepôsobí v súbojoch veľmi presvedčivo. A hlavne odzbrojovanie pištole je veľmi nekvalitné. Olgyna postava mi prišla nejaká zbytočná a hlavne nedotiahnutá. Celkovo je to taká jednorázova špiónska strielačka, ktorú raz znesiem úplne v pohode ale už by som si to druhý krát nepozrel. Ťažký priemer. 60-65% 3*. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že sa celý film odohráva v Belgicku, tak malá časť natáčania prebiehala aj v kanadskom meste Montreal. (MikaelSVK)
  • Na ochranné vestě jednoho z příslušníků antverpského policejního sboru lze zaznamenat specifické kódové označení "ZPZ 5339", to je ovšem číselné značení tzv. policejní zóny hlavního města Bruselu. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy Amy (Liana Liberato) v 66. minutě použije poslední klíče v garáži, zabliká na ni auto se znakem Audi, ale když přijede pro svého otce, jede vozem BMW. (Terva)

Reklama

Reklama