Reklama

Reklama

Rotting Hill

(studentský film)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Romantický / Horor / Komedie
Nový Zéland, 2011, 4 min

Rotting Hill je krátký komediální film o lásce nemrtvích. (AllShallFall)

Recenze (33)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vskutku valentýnská zombie romance. Léčivá náplat po těch všech upírozombie romanťarnách. Zombie, humor a romantika není zase příjemná konstelace kombinací, ale když už to musí být, tohle je hodně příjemná poloha. Je to sranda, má to úder na bránu, je to nechutné, hlavní hrdinové jsou sympatičtí a jiskří to mezi nimi a je to dobře natočené. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Z tohoto krátkometrážního díla udělat celovečerní film by nemusel být vůbec špatný nápad. Jako komediální horor by Rotthing Hill jako celovečerák určitě uspěl... 8/10 = 85% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Novozélandští studentíci se asi rádi dívají na Twilight ságu a tak si řekli, že když můžou Upíři i vlkodlaci, tak proč by si nemohly „zaprcat“ taky zombie. Tento pětiminutový snímek pojatý jako „komedie“ nám nabídne několik humorných situací (při kterých jsem se i já zasmál), ale že by to byla nějaká pecka to zas ne. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný krátký film studentů o zombie. Docela mě potěšili i záběry z tvorby během titulků. Klobouk dolů a 7/10. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim teda, v půlce jsem z tý krásně vošklivý roštěnky málem vyhodil roštěnku co jsem měl k obědu. A to by nebylo dobrý. Jinak Novozélanďani se nezapřou, že jo Petere?!! ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Trochu škoda, že to není delší a je to takové neucelené. Nápad to má, vtip taky, skromnost tedy není na místě a mohli se trochu víc rozšoupnout. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Zombiecism nie je nič pre mňa, soz. Pozitívne body len kvôli tomu, že ide o študentské dielo, aj keď si mohli vybrať radšej inú tému. No niet sa čomu diviť, zombíci sú teraz v móde (The Walking Dead, Dead Island, ...). ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Zábavná čtyřminutová blbůstka. Vtipná, svěží i kvalitně zpracovaná. Jen ten trapný konec trošku kazí dojem, ale i tak studenti z Nového Zélandu potěší. ()

Reklama

Reklama