Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Pekelnou Ženskou jsem před pár lety jen fragmentovitě shlédl na HBO, ke všemu s dabingem, ale párkrát jsem se usmál, takže nebyl důvod nevěnovat této taškařici celých 90 minut. Ústřední potrhlé trio Black, Biggs a Zahn versus usurpátorská mrcha s atraktivním a charismatickým zevnějškem Amandy Peet, to vypadá na první pohled jako funkční kombinace. Nicméně až na pár povedených vtipů, kterými tak akorát zaplníte trailer, nebo uspokojíte nekoncentrovaného diváka, se chatrný scénář potácí na hranici trapných gagů a své hrdiny profiluje stereotypně jako roztěkané pitomce, což sice mnohdy vtipné bývá, nikoliv v tomto případě. 40% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Amanda nebo Amanda? Detmer nebo Peet? Nic jiného se mi během projekce v hlavě nemíhalo. Omlouvám se všem, kteří by v mém komentáři snad chtěli nalézt nějakou hloubku. Znovu jsem si potvrdil, jak ´pravdivé´ jest pořekadlo, že na vzhledu nezáleží. Amandu Peet považuji za jednu z nepřitažlivějších hereček (ponechme stranou kvalitu její filmografie), čili mi nezbývá, než vyseknout poklonu Amandě Detmer, která se jí ve všem vyrovnala, ba možná i v určitých pohledech překonala. A o filmu samotném? Klasická romantická americká komedie s nádechem průměrnosti a cílem oslovit především atraktivností hlavních představitelů. A pak také kontrastem mezi nimi a vykutálenými kamarádíčky Jasonem Biggsem a Stevem Zahnem, kteří v ne málo případech role hlavních hrdinů přebírají na svá bedra. Nic duchaplnějšího vám k tomu všemu však neřeknu, s ohledem na první část tohoto výlevu mých pocitů z Pekelné ženské. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tahle ženská není peklo samo, tak se tam alespoň narodila. :-) Trochu ďábelské jsou i některé situace, události a psohlavec :-) Jinak, trio kamarádu se docela dobře doplňovalo, v druhé půli jim sice docházel dech, ale to se jen připravovali na závěr filmu :-) Shrnuto podtrženo, bláznivá komedie to je, ale celkově ji řadím ke slabšímu průměru. 40% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No sice to nebyl žádnej zázrak a po oskarovejch nominacích to rozhodně nekoukalo, ale především to byla prdel od první do poslední minuty a úlet jak má bejt. Naordinovanej styl humoru mi přesně sednul, protože je nekorektní, ujetej a (aspoň pro mě) nespadá do trapnosti. Stejně tak mi seděli i všichni herci a postavy. A bylo jedno, jestli to byl podpantoflák Biggs, megapsychouš Erney, teplej Jack Black nebo třeba Neil Diamond. :) V první řadě jsem to bral jako prdel a proto jsem se bavil, narozdíl od místních, co si nejspíš původně mysleli, že budou koukat na sladkobolný hlubokomyslný film na téma neopětovaná mezilidská láska. "Jsem gay a ona ho ve mně objevila protože mě poslouchala. Narozdíl od lidí, co mě znají roky a přehlížejí všechny jasné příznaky." - "Jako co?" - "Jako mou posledlost Beth Middlerovou, slabost pro vodové osvětlení. Ohh, a skutečnost, že rád kouřím péro." - "Cože???? To že jsi dělal????" - "Ne. Teda ne s jinym chlapem. Ale pamatuješ na tu knížku o józe?...." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto gigantickej mega ultra masakr, rezba zacne prakticky od prvni minuty a skonci az se zaverecnejma titulkama. Pribeh je sice desna volovina, ale Zahn a Black jsou tak neskutecne paradne vymleta dvojka a oba si nijak neprekazi, naopak se skvele doplnujou, ze celej film tahnou fakt v paradnim tempu. Navic je tu furt cemu se smat, jeden brutalni vtip stiha druhej a za zminku taky jiste stoji opravdu pekelna zenska Amanda Peet a magor Lee Ermey. Fakt nevim, co bych filmu vytknul, dokonale jsem se bavil od zacatku do konce. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama