Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvojce jsem čekal totální odpad, ale byl jsem příjemně překvapen. Pochopitelně že scénárista s žádnou invencí nepřišel, pokud nepočítam srandovně "promyšlenou" rádobypointu, ale dakarský pojetí a pár dolarů navíc udělalo z Inferno trochu víc, než obyčejnej videofilm. Škoda ožralýho střihače. Ale jinak pěknejch 50%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na místa.....připravit.....zabít!!!!!........ Závody se, oproti původním snímkům, přesouvají mimo věznice do celého světa. Víc aut, víc muklů, víc zbraní, prostě Peklo na Zemi. CITÁT - Radujte se, dokud můžete.......... Není to špatný příběh, ale je to nejhorší díl ze série. Má i naprosto odpudivou a na palici lezoucí hudbu. CITÁT - Nikdy nevěř reklamě!!!........ ()

Reklama

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Oproti druhej časti http://www.csfd.cz/film/267967 mala táto o niečo navrch. Hlavne normálnou pointou a vydareným koncom, ktorý ocení nejeden divák, ale inak to bola len zas taká zlátanina hračkárskych autíčok, ktoré šoférovali gangstri na čele s "Frankensteinom" a ako čerešnička na torte (bez ktorej by som to ako mužské pohlavie asi nedopozeral) boli ženské s "bujným" poprsím :D Niekedy sa len čudujem, prečo robia takého filmy, to môžu ísť pomaly hrať do porna, kde je ten scenár tak isto podobný. Pár slov, hlavne akcia ! 3* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého i nedobrého. Na scénu se vracejí aktéři předešlého druhého snímku a opět vyrážejí na zběsilou smrtící závodní jízdu. Tentokrát se kupodivu jede v poušti, což je krapet v rámci vězeňství podivné. Prach a písek nám dává připomenouti hlavně 'Šíleného Maxe', kterému však tento počin nesahá ani po kotníky. Ani s ničím novým tvůrci nijak nepřišli. Jednoduchý děj a příliv honiček, soubojů, nehod a výbuchů. Nic víc, nic míň. Takže je to snímek akorát tak do počtu v sérii. Když se však divák nenechá odradit neoriginálností a pro akční film typickým klyšé, dá se snímek kupodivu prožít se všemi svými aspekty. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak třetí tíl (chronologicky podle příběhu však druhý film) podle mě dopadl parádně. Sice mě to prostředí konání zas tak nevzalo, za to je zde vše co jsem očekával. Opět jsou zde pěkné bouračky a spousty krvavých smrtí. Soundtrack to vše žene kupředu jako pouštní bouře. Filmek je i místy komediálně laděný a nejednou jsem se u vtipných scén zasmál. Na začátku mě dostala ta bitka vězeňských buchet o místo do závodů. Škoda tý klepavý kamery, mohlo to být ještě lepší. Herecký obsazení je zde z minulého dílu, což je dobře. Celá závodní stáj spolu perfektně sedí, a člověk jim fandí. Hlavní záporák taky dobrej. Konec filmu celkem dobře navazuje na původní Death Race. (nějaký ty nesrovnatelnosti zde přece jen jsou. Pro mě pěkný akční béčko, který jsem si užil. Za mě 85% :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)

Reklama

Reklama