Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

1mikeF 

všechny recenze uživatele

Freddie W zúročil několik let blbinek a nacpal je do devíti epizod webseriálu za zlomek rozpočtu reklamy na prací prášek. Hlavnímu záporákovi dal další úroveň nesympatičnosti, když ho nechal hrát přehrávajícím nemehlem. Hlavní hrdina průměr a Johanna Braddy dokazuje, že si už něco odehrála a navíc je to kočka. Kdyby se toho chytla nějaká televizní stanice a druhá řada vznikla jako svébytný seriál se stejnou nadupaností, vůbec bych se nezlobil. A jako bonus: Nebyl tam žádný upír, juchů! ()

Cocacolix 

všechny recenze uživatele

Místy silně nedotažené a některé díly dokonce absolutně zbytečné, pořád ale hodně dobrá minisérie. Vizuální stránka je výborná (F.Wong, co taky čekat), herecký výkony taky ujdou a dokonce i hudba je místy hodně povedená. Nesmyslů je tady sice taky dost (Jak můžou fanoušci někomu fandit, když do hry vůbec nevidí?), ale to platí i pro PP (např. Monster). Ale nevadí, pořád je to pecka! ()

Reklama

Setanta 

všechny recenze uživatele

Omg. Tupý, neoriginální příběh složený z tlupy klišé nahromaděných na sobě. Hlavní hrdina musí být roztomilý nemehlo. Potřebuje svýho Rona, Hermionu i Draca Malfoye. A samozřejmě nedostupnou lásku. Posere to, ale ne proto, že by byl špatný, jenom rozhozený. Pak se vrátí. Big finále. Stupidita nakvadrát, ale ZÁBAVNÁ a jedno každé klišé funguje na VÝBORNOU! A jedno každé z těch klišé je tak čisté a na nic si nehraje, že jsem se do něj zamiloval. Btw, jak každý tady říká, na to, že je to webseriál, má perfektní technické zpracování (i když všichni Ti "živí" hráči se chovají jako počítačem řízení enemy, hlavně aby si hero/antihero zastříleli). Těch 5* si to nezaslouží, ale přesně takový mám pocit po dokoukání poslední epizody. ()

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Freddie Wong a jeho nejlepší dílo, které vzešlo z jeho dlouhodobé působnosti na youtubu s jeho kanálem akčních a vtipných scének plných jeho skvělých efektů. Sen každého hráče, chodit na střední školu, kde se vyučují video hry, v seriálu je představena škála herních žánrů, které mohou studenti studovat. Skvělé FPS záběry, které jsme tolikrát viděli na freddieho youtubu, dále Fighting games na které si obzvláště příjdou fanoušci Tekkenu či Mortal kombatu a také vynikajíci a unikátní Drift Racing. Všechny "in-game" záběry jsou však hrané a nejsou zobrazovány jako videohra, ale herci za počítačem jsou zároveň zobrazovány i ve hře. Toto je Freddieho brilantní nápad, který krásně spojuje herní a filmařský průmysl dohromady. Brian Firenzi k seriálu vymyslel skvělý příběh, herecké obsazení je slušné a efekty vynikající. 95% ()

Prothean 

všechny recenze uživatele

Na obyčejný web-seriál mělo všech 9 dílů hezké vizuální efekty, Freddymu Wongovi se tohle fakt povedlo, a o téhle škole se nejspíš zdá ve snech každému hráči videoher. Každopádně herecké výkony nebyly až zas tak úžasné ale to se dá pochopit když je to seriál, který nahrajete zdarma ke shlédnutí na Youtube, ale jednotlivé díly mohli být o něco delší mohli mít alespoň tak dvacet minut, protože u tohohle seriálu je hodně co ukázat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Soundtrack k seriálu nahráli filharmonici města Prahy. (Harroc)
  • Tvůrci pořadu si v seriálu zahráli, scenárista Brian Firenzi hraje záporáka Zákona, režisér Freddie Wong hraje učitele rythm gamingu, Will Campos hraje ShotBota a Matt Arnold si zahrál v seriálu dvě vedlejší postavy. (Alpachino)
  • Režisér Freddie Wong v seriálu také vystupuje pod svým vlastním jménem jako učitel Rythm Gamingu a hraje také otce Jimmyho Wonga, který je ve skutečnosti jeho bratr. (Alpachino)

Reklama

Reklama