Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (639)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarený mierne mysteriózne ladený thriller. Má celkom dobrý príbeh o úspešnom dirigentovi, ktorého opustí priateľka a tak si rýchlo nájde náhradu, peknú čašníčku, ktorá sa do neho zamiluje a rovno aj k nemu nasťahuje. Lenže v dome sa deje niečo podivné a tak si ona začne uvedomovať, že musí zistiť, čo sa v skutočnosti stalo s jeho bývalou priateľkou. So spracovaním som veľmi spokojný, spočiatku to vyzerá, ako klasický predstaviteľ tohto žánru, ktorý tu už bol mnohokrát, síce to prakticky celú prvú polovicu pôsobí až príliš civilne, film sa venuje obzvlášť hlavnej dvojici a len občas sa objaví aj niečo aspoň trochu tajomné, ale nenudil som sa ani tu, za čo môže asi hlavne veľmi príjemná postava čašníčky. Ale v polovici film získa skvelý zvrat, ktorý všetky predchádzajúce udalosti ukáže v úplne inom pohľade, čo mám veľmi rád a toto ma veľmi bavilo. Získala si ma hlavne skvelá scéna komunikácie. Ale spokojný som aj so záverom, síce sa časom dal očakávať, ale presne niečo takéto som aj chcel. O hororových scénach sa až tak moc hovoriť nedá, ani ich tu moc nie je, ale aj tých pár ma bavilo, hlavne scéna vo vani a film má občas aj celkom slušnú atmosféru. Herecké obsadenie sa mi páči, krásna Martina García, ktorá tento film veľmi spríjemnila, sympatická postava dirigenta, aj keď som polovicu filmu nevedel, čo si mám o ňom myslieť, ale bavilo ma aj tých pár zvyšných postáv. Réžia a technická stránka sú vydarené, Španielom tento žáner v poslednej dobe ide veľmi dobre a to vidno aj v tomto prípade. O tomto filme som vopred prakticky nič nevedel, ale žáner, krajina pôvodu a dobré hodnotenie ma jasne presvedčilo, že sa to oplatí a urobil som dobre, aspoň som si mohol užiť skvelý zvrat v strede filmu a bavil som sa nadmieru dobre. 78% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Výborně! Jsem velký příznivec filmů tohoto druhu. S pár herci, velkým domem, skvělou hudbou a dobrým nápadem se dají dělat divy! Upřímně - nečekala jsem zrovna takový vývoj, a to je dobře, protože hned ze začátku se nabízející řešení by byla dost nuda, tohle je mnohem lepší. A svoje udělala i velmi dobře zvolená vážná hudba, některé scény skutečně moc hezky zdramatizovala. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy s takhle úderným námětem. To to jde pak všechno samo. Hlavní pointa filmu mě naprosto dostala. Tohle jsem fakt nečekal. Bylo mi hrozně líto, že film skončil v nejlepším, ale kdyby pokračoval dál, tak už možná v tom nejlepším neskončil :-). Ale co, stejně to chci delší! A vám povrchním pitomcům, co si stěžují na malá prsa hlavních protagonistek, vzpamatujte se! Taky byste asi nebylo zrovna rádi, kdyby vám nedali práci kvůli vašemu malému penisu. A navíc, Clara Lago je nádherná po všech stránkách a Martina García je, když už nic, hezká v obličeji. A je to vlastně tak trochu záporňačka, takže jestli to, že má prsa po tatínkovi, vám na ní vadí, tak to aspoň splnilo účel, protože jí přece nemáme mít rádi a máme mít rádi Belén! Btw. i začátek mě bavil, buďte taky trochu žánrově flexibilní, no ne! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavný film s třemi až šesti herci, který je tak prostý a jednoduchý až je vlastně zábavný. Horor to není ani trochu, takže pokud někdo bude doufat v duchařský horor tak typický pro současnou španělskou tvorbu, bude zklamán. Celý příběh by se dal smrsknout do třicetiminutového dílu Bakalářů (i pointou), takže hlavně ze začátku je celkem nudný. Škoda toho nahého vykleštěného chlapce s dlouhými vlasy a elegantní čárkou, který byl žena a měl pravděpodobně posadit mužskou polovičku do křesla a donutit jí sledovat až do konce. Chápu, že všechny ženy na světě nemají trojky a výš, ale pokud někdo angažuje herečku, která má hrát nahé scény ve filmu a ta je anorektička s nulkami a čtvrt (při ztopořených bradavkách), nevím jestli přímo plní úlohu, kterou plnit má. Pokud by párkrát ve filmu nezaznělo, že příběh se odehrává v jižní Americe, tak mám dojem, že se to točí na chatě někde v Orlických, naprosto nevyužitá lokace natáčení. Přesto dávám slušné 3* protože tento film si je zaslouží, jen škoda toho impotentního konce, který naprosto zazdil gradující zábavu i napětí. 60% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto druhu nevídam často a preto ma primerane zaujal a bol som s ním spokojný. Samozrejme, že som postrehol viacero nedostatkov, ale divák je od slova dívať sa a nie na to, aby vyhľadával nedostatky a ostatným oznamoval, v koľkej minúte už vedel ako to skončí. Takže spokojnosť bez nadšenia, čo prevedené na hviezdičky znamená štyri slabé. Pri sledovaní som si spomenul na televíznu Klec, aj na to ako ma syn kedysi nechtiac zabuchol na balkóne. A pritom Panic Room asi neznamená, že by tam ľudia mali podliehať panike. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Film si okrajově pohrává s událostmi po druhé světové válce, kdy někteří nacističtí vůdci uprchli do zemí Jižní Ameriky, včetně Kolumbie. Ve scéně v bunkru, když Belén (Clara Lago) otevře skříň, je vidět bývalá nacistický uniforma se svastikou. (AloeB)
  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno