Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do právě otevřeného „hubnoucího“ sanatoria se sjíždějí pacienti s cílem zhubnout. A i když každý z nich k tomu má jiný důvod, všichni tu teď pod dohledem asketického primáře podstupují nejroztodivnější procedury a cvičení, to vše navíc bez jídla, alkoholu a sexu. Tím se pro většinu z nich pobyt v sanatoriu stává noční můrou.  Hrdinové Jedlíků jsou romantičtí i pošetilí, vtipní i dojemní, žádný z nich nepostrádá smysl humor. Všichni jsou vedeni láskou – k lidem, věcem, práci, a samozřejmě k jídlu – a každý z nich ji také nakonec najde. Jak už to prostě v dobrých filmech bývá. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Až dosud jsem se domníval, že název TV stanice CS Film/Mini/Horor v tom posledním poněkud přehání, ale tento pátek mě vyvedl z omylu. Myslím, že pokud se Magnusek starší doví, že se Troška někdy v zimě 1983 placatil kolem Náchoda, bude mu to asi dooost vrtat hlavou. Zajímavost: Ač byl film o odvykací kúře, herci se v jídle mimo kameru nijak neomezovali, a udělali tak světový rekord v množství sežraných potravin během natáčení. 115 kuřat, 5 (celých) prasat, 100 kg brambor, 50 kg rýže, 6 krav, 680 piv a 350 konzerv nejstrašlivější zbraně, jakou kdy lidstvo vymyslelo - lančmítu. Dále se pak scénáristovi ztratil jeho papoušek, kameramanovi pes, skladatelovi bažant z pod postele, osvětlovači z koupelny mýdlo s jelenem, v hotelu někdo ukroutil ve dvou pokojích kohoutky u umyvadla a Bolek Polívka dostal dopis od neznámé fanynky, lákajícího ho na odlehlý kout lesa poblíž místa natáčení. Policie dosud případy nevyřešila. V největším podezření je Chára s Magnuskem. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Hyperpíčovina která z tlustejch lidí dělá tupý prasata což jak jsem z reklamní kampaně pochopil by asi neměla. Herci jsou otřesný ať už jde o Milana Cháru kterej tutově zaskakoval v Pacific Rim za jedno z monster a nebo Dádu Patrasovou která podala nejlepší hereckej výkon v Kuřátkách při konverzační scéně s žížalou. Magnusek pracující na plastický chirurgii asi 150kg ženský vnutí že je hubená a hezká, co však panu režisérovi uniká je to že toto je v reálu jen lež která se říká ze slušnosti a nemyslí se vážně. Film je o tom že se tlustý maj postavit tomu že tlustý jsou ale nikdo to ve filmu neudělá. Neustále jim někdo ve filmu říká že jsou vyžraný a všichni jsou v klidu, mně to někdo říct pravděpodobně mu ukopnu hlavu ale českej film má o tom jinou představu a tak se jde hubnout do penzionu umístěnýho někde na Kryptonu kde každej píchá každýho a kdo nepíchá tak se přežírá a kdo se nepřežírá nehraje ve filmu. A jestli jste v kině "podléhali davovým výbuchům smíchu" pak doufám že v nejbližší době v kině podlehnete výbuchu atomovky protože kdo se zde zasmál zasluhuje vyhoštění z této galaxie. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a dosti odvážný filmařský pokus, který nám servíruje trochu jiný typ hrdinů, než jsme zvyklí, aneb nejen tuctové štětky mají právo zabírat filmové plátno.. Přes absenci spádu a děje a vlastně i minimum vtipu je to příjemně koukatelné. Naopak velmi dobře fungují dojemnější scény. Překvapivě dobře hraje Patrasová, ale sedly mi i ochotničtější výstupy dalších zúčastněných, dobrácká role tentokrát skvěle sedla i samotnému Magnuskovi. ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale myslel jsem si, že úroveň produkce Magnusfilmu bude stoupat. Ovšem ať už si Magnusek vybere jakéhokoliv režiséra nebo se režie ujme sám, je to všechno jen motání se v kruhu na dně propasti. A z toho, co už Magnusfilm vyprodukoval, bych do budoucna odhadoval, že se velkého umění nedočkáme. Hloupé dialogy, tradiční obsazení hereckých dřev (tentokrát Chára, Veselý, Nývltová, Decastelo a bohužel i upadající Skamene), nadbytek product placementu, nepodařená hudba, scénaristická a režijní bezradnost – co dodat? Alespoň se to obešlo bez holých zadků našich starých hereckých legend (Fišer ve Školním výletu). Starou hereckou gardu mám rád. Chápu je, že by se rádi setkali, zavzpomínali a přijali nějakou malou roli. Tak proč pro ně někdo nenapíše něco když už ne přímo uměleckého tak alespoň důstojného? Ale u nás se chodí do kina v hojném počtu zřejmě jenom na pokleslou zábavu a film musí vydělávat….. Takže…bohužel… ()

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Další hřebík do rakve české komedii. České celebrity se opět sešly, aby vydělali trochu peněz a nás diváky zase přivedli do země beznaděje a utrpení. Musím být obezřetnější než si příště nechám zase posrat pevný disk nějakou českou komedií. Jedlíci, kteří si zde z velkého bochníku ukrojili pouze 14 procent, se v tomto roce ('13) připojili k takovým perlám jako jsou Troškovi žabovřesky nebo Matonohova doslovná interpretace pablbství v českém šoubyznysu s názvem Polski film.. Přiznám se, že jsem Jedlíky nedokoukal, protože se to vážně nedalo.... Je to jasný odpad! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen za pouhých 13 dní. (Mauzicek)
  • Prvotním impulzem k realizaci filmu byla pro režiséra Magnuska slova jeho syna, který řekl: „Tati, nežer tolik, nebo nám umřeš.“ (Fenk)

Reklama

Reklama