Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Noah McManus opouští své zaměstnání v Bostnu a jde za svým snem do Washingtonu, D.C.. Jednoho dne zjistí, že jeho nový šéf ve Washingtonu ho již déle nebude zaměstnávat a současná přítelkyně ho podvádí. Zničený Noah odcestuje do malebného města Cape Cod. Nečekaně se zde cítí jako doma a nová láska je nablízku... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze televizní snímek mající srdce a upřímnost. Snímek určený spíše pro starší diváky k odlehčenému odpočinku s nenáročným příběhem plného nadějí a úsměvů. TV stanice Hallmark si na takovýchto filmech vždy dala záležet a tak zasvěcení fanoušci nebývali nijak zklamáni. Krásné prostředí, vkusné kostýmy a sladký směr scénáře. To vše obohacuje romantickou atmosféru děje, v němž se mladý politický bojovník dobrovolně vzdává nečekaného vztahu, aby trávil čas v malém a přívětivém městě Nové Anglie, aby tam našel to, co hledal. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když zjistíte, že vás podvádí snoubenka, a do toho přijdete o lukrativní práci těsně před tím, než jste do ní stihli nastoupit, je asi vhodné začít pořádně přemýšlet, co budete dělat dál. Hlavní hrdina filmu však ani příliš přemýšlet nemusel. Osud ho totiž zavál do jednoho malebného městečka, kde se všichni znají jménem, a kde se cítí býti více jako doma než kdekoliv jinde. A tak, ačkoliv sem původně přijel jen na otočku, aby si zde vyzvedl jeden balíček, zůstává zde déle, než plánoval... V případě tohoto filmu si není potřeba nic nalhávat, je to klasický romantický příběh z produkce Hallmarku, který neoplývá žádnou originalitou ani žádnými úchvatnými hereckými výkony, je to zkrátka jakási americká obdoba německých příběhů od paní Pilcherové, jenom to není tak kýčovité a tak okoukané. Ve výsledku není tento televizní film ničím jiným, než příjemným a oddechovým filmem, u kterého si divák odpočine, zrelaxuje, a představí si, jak by to asi bylo fajn být na místě hlavního hrdiny nebo jaké by to asi bylo žít v takovém klidném malém přímořském americkém městečku. A protože film mě dokázal zaujmout i zabavit, aniž bych se nudil, uděluji mu nakonec průměrné hodnocení v podobě tří hvězd. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama