foto

Michael Rhoades

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 GravyTrain
Nový začátek (TV film)
Ďábel
2009 Survival of the Dead
U.S. Attorney (TV film)
2008 Boj o patent
Smrtící úder
Toronto Stories
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
The Mad
2006 Hollywoodland
Krásky od krav (TV film)
Občan Duane
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Naši otcové (TV film)
The Life and Hard Times of Guy Terrifico
2004 Ring volný
2003 Bod zvratu (TV film)
Padlý anděl (TV film)
2002 Interstate 60
Otcovy hříchy (TV film)
RFK (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Největší riziko (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Posedlý (TV film)
Znovuobjevení Bucka McHenryho (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Hon na vraha (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Vanished
Vnitřní nepřítel (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Any Mother's Son (TV film)
Johnny 2.0 (TV film)
Lies He Told (TV film)
1996 Lulu
Shadow Zone: The Undead Express (TV film)
1995 Long Island Fever (TV film)
Sladký čas (TV film)
Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
1994 Million Dollar Babies (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Pouta lásky (TV film)
Rapture (TV film)
Rodinné fotografie (TV film)
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Náhodný svědek (TV film)
Šéf (TV film)
1991 Smrtící triky 2
1989 Eddie a Cruiseři 2
Renegáti
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola

TV seriály

2016 11.22.63 (TV seriál)
2015 12 opic (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
2013 Policajt (TV seriál)
Pochop chybující (S02E09)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Death Penalty (S03E11)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Excluding and Abstemiousness (S05E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Freedonia (S06E15)
Opposition Research (S06E11)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Unknown Soldier (E08)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Vstup zakázán/Levitace člověka (S01E06)
Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Dokumentární

2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
2007 V pasti (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace