Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina odvedle v magazínu o životě národnostních menšin a cizinců u nás a Čechů v zahraničí. Pořadem provází Marta Růžičková. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavé, ale po díle, kde se objevila jakási Indka, která kreslila obrazy menstruační krví..už se na to nikdy dívat nebudu. Tvrdili, že tam u nich je to normální..no jiný kraj, jiný mrav, vraťte se. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál o prisťahovalcoch v Čechách, vysťahovalcoch z Čiech a Indočechoch. Väčšinou ladený dosť nudne, ale predsa sa len natočilo podľa ČT 705 dielov: https://www.ceskatelevize.cz/porady/1131721572-babylon/ ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je tento pořad dobře udělaný, tak je to téma, které zase tak moc diváků nebere. Přesto všechno je to občas zajimavé a pokud mě to chytne rád se na to dodívám do konce. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Chápu určitou prospěšnost tohot pořadu a i koncept má dle mého dobrý. Dlouhodobě jej ale sledovat asi nedokáži. ()

Myshkin 

všechny recenze uživatele

Pořad není ani zdaleka jen o Romech, jak se tu někteří snaží naznačit. Některé komentáře a hodnocení tady bohužel jasně ukazují na xenofobii a předpojatost svých autorů... Tenhle pořad p ř e d e v š í m ukazuje životní dráhy lidí, kteří mají za sebou spoustu zajímavých životních zkušeností a právě proto, že se zpravidla jedná o lidi, jejichž identita v sobě zahrnuje vícero kulturních příslušností, jsou jejich příběhy velmi inspirativní a přínosné. Škoda, že to většina komentujících uživatelů ve své zabedněnosti nechápe. ()

offlineman 

všechny recenze uživatele

Ač je to většinou pořad o darmošlapech a parazitech našeho sociálního systému, musím tomu dát alespoň jednu hvězdičku. V jednom díle jsem vystupoval, když tam byl náš coach John Croft! ()

subic 

všechny recenze uživatele

Celkem takový nudný pořad o x dílech, z nichž bych vypíchl jeden velmi dobrý, kde je tím oním Jacques Rupnik **** ()

pf09 

všechny recenze uživatele

Nevím, co má společného belgický kuchař a národnostní menšiny žijící v Brně s "darmošlapy a sociálním systémem". Pořad velmi dobrý a hlavně poučný. Jsou lidi, kteří si naší země váží víc, než našinec. 4* ()

tehol 

všechny recenze uživatele

V pohode porad, obcas dobra hlaska od ucinkujicich nebo zajimava historka+ukazka, jak to v dane zemi vnimaji normalni lidi... co chtit vic. ()

Reklama

Reklama