Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (578)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný videoklipový art, který chce snad ještě nedej bože říct něco o dnešní mladé prázdné MTV generaci. Holky v plavkách se však okoukají za 5 minut (tedy spíš jedna, ten zbytek za moc nestojí), tempo je pomalé a to neustále opakování některých záběrů mě dost iritovalo. Co na plat, že je James Franco je božan a pár sekvencí je celkem zajímavých (pasáž s hudbou Britney Spears), když zbytek je jenom bizarní, ale naprosto nudná pozéřina, která nevtáhne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Doteď vlastně nevím, na jakou skupinu lidí tento film cílí. Každopádně vás buď film bude bavit, nebo ho budete nesnášet. Má totiž svůj vlastní osobitý styl, který určitě nesedne každému. Celý film je stejně zhulený jako jeho postavy a dává to najevo neustálým opakováním monotónních a jednoduchých dialogů. Je tu však James Franco, ačkoliv jsem ho ze začátku skoro nepoznal, protože jsem si ho do takové role nedokázal představit. No ale je tu, a je to drsňák...85% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nič proti tomu žánru nemám, veď na tie dievčence sa pekne pozerá, ale doprdele kde je nejaký príbeh ? Okrem toho, že sú to Spring Breakers ? Nebavili ma postavy a ani ich ďalšie prasačiny, ktoré zaberajú asi pol hodinu, kde je všetko super spomalené, aby ste si za doprovodu Skrillexa a Cliffa Martineza vychutnali každú jednu bradavku, či neónové svetielká. Jedná scéna sa mi ale ľúbila a to bola ta s Britny Spírs. Inak nuda a lepšie by bolo keby sa spravilo len 5 minútové video, ktoré by bolo asi aj tak dlhé, pretože toľko zaujímavých veci sa vo filme ani nestalo. 40% - 2* ()

DaviD3141 

všechny recenze uživatele

Korineho okázalá, extatická i fluorescenčne-neónová anti-téza zhýralého Project X o (ne)dejovej vyprázdnenosti à la Gaspar Noé (tu sa priam hlási jeho monumentálne hypnotická psychedélia Enter the Void; francúzsky kameraman a okrem iného aj ‚závratový virtuóz‘ Benoît Debie tomu v značnej miere dopomohol). A o rafinovanom „zdokumentovaní“ doterajšej „hviezdnej“ kariéry najznámejšej popovej speváčky Britney Spears už ani nehovoriac. ___ „Prosto“ a „jednoducho“ – jedná sa o povznášajúci i podvratne sofistikovaný polo-art, ktorý nadchne prevažne iba tých (naj)skúsenejších. 90% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $14,124,284Tržby Celosvetovo $31,724,284 Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,222,545 //počet predaných kusov 44,374Tržby za predaj DVD v USA $2,791,586 //počet predaných kusov 126,420║ riadna pestrofarebná bejkovina s nažhaveními kočkami a nulovým dejom, taká psychadelická haluz /15%/ ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Scenár k filmu bol napísaný za 10 dní. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno