Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá žena jménem Malin nedávno prožila rodinné trauma, a tak se rozhodla opustit své rodné město Karlskrona a začít nový život v jednom ze švédských severských měst. Během cesty narazila na záhadného muže, jenž jí začal sledovat. Jenže dřív, než na to přijde, je unesena a zamčena v suterénu uprostřed hlubokého lesa. Nikdo neví, že zmizela, a nikdo ji tedy nepřijde zachránit. Jediný, s kým může počítat, je ona sama... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá atmosferická vypalovačka, které chybí dobrý příběh a tak se divák musí zaměřit hlavně na atmosféru a emotivní a vypětím vyždímané herecké výkony, na které tenhle film hraje. Všechno dobré, na jedno shlédnutí účelné, ale po druhé absolutně zbytečné. Chyběl mi nějaký výraznější nápad. Severský les je fajn, ale těch už tu bylo tuny. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

GENSURTH opět zaúřadoval. Pomohl už Norům, Irům, Francouzům, Španělům, Italům, Američanům, Britům a jistě i mnoha dalším, někomu i vícekrát. Tentokráte pomohl Švédům a nutno říct, že žádným fiaskem tato výpomoc neskončila. GENerátor SURvival THrillerů totiž tentokrát vyplivnul velice pěkně natočenou lesní naháněčku se sympatickou hlavní postavou, pěkným prostředím a slušnou porcí napětí. Bohužel dojem trochu táhne dolů záporák, který je strašně nezajímavý a působí trochu jak zpomalený film. Záporáci vygenerovaní pro jiné podobné filmy by na jeho místě hrdinku stokrát lapili, ale on ne, on se pořád někde fláká a hrdinka nerušeně utíká dál a dál... Celkový pocit - silnější tři hvězdy. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ty kraso...pokus o jakousi zanrovku ve stylu hunting-revenge-survival... Nemelo to hlavu ani patu, cele to bylo takove hodne televizni a byla tam asi miliarda absolutne nelogickych mist/cinu/dialogu. Takze jako ujeta sranda dobry, ale jinak uplne zbytecny. Dve hvezdy davam jen za to, ze jsem to dokoukal az do konce. :))) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pohřešovaná je velmi slušný thriller, na kterém mi vadila snad jen jedna věc, a to nelogické chování postav. Jinak jsou švédské lesy tím správným místem, pro natáčení takových filmů. Dodávají celku skvělou atmosféru. Herci byli také slušní, i když si myslím, že by se film obešel bez dvou postav a ničemu by to neuškodilo. Na podobné filmy prostě koukám rád a budu rád, když se takto budou natáčet dál. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Aleluja, stal sa zázrak. Severania vyslyšali moje modlitby a nakrútili survival presne podľa mojej chuti. Hlavná hrdinka s pekným menom Malin sa rozhodne skoncovať s minulosťou a cestuje niekde "in the middle of nowhere", až kým ju nezačne prenasledovať psychopat a zvrhne sa to v poriadne napínavú naháňačku po lesoch. Parádne nasnímaná atmosferická bomba so sympatickou hlavnou hrdinkou a bravúrnou hudbou, zatiaľ to najlepšie z tejto krajiny. A pri tom to nemuselo byť ani brutálne a Švédi si vystačili len so štyrmi postavami. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčecí lokalitou byla Karlskrona ve Švédsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama