Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najznámejším a najrozšírenejším ženským remeslom bola odjakživa prostitúcia. Nakoľko si chce Kylie, ktorá je mladou, krásnou študentkou, privyrobiť na školné, vstupuje do jemnejšej formy tejto brandže, kde v agentúre "GirlHouse" ponúka služby luxusnej striptérky cez internet. Podmienkou je nasťahovanie sa do obrovskej vily, kde bude po dobu niekoľkých týždňov prebývať so svojimi "kolegyňami ". Kompletne každá miestnosť je 24 hodín neustále monitorovaná množstvom rozmiestnených kamier, čo na jednej strane prináša dokonalý pôžitok zákazníkovi, ale i pocit absolútneho bezpečia pre dievčatá, pred vonkajším svetom. No čo ak je za monitorom násilnícky vrah, ktorý je poháňaný opiátom lásky, pričom samotný, moderný security systém, pre neho nie je žiadnou prekážkou. Kylie, no nie len ona, by sa mala mať na pozore! "LOVERBOY" prichádza! Po nadštandardnom úvode, ktorý (viditeľne) zdvihol latku privysoko, nastáva hodina "temna", ktorá ma takmer unudila na smrť. Následné okolnosti výpadku signálu v mobile potvrdzujú fakt, že nie len Ja som nespokojným zákazníkom "O2" (toto už je taká hororová, otrepaná klasika). Následne sa síce dej rozbehol, no miestami, keď už išlo konečne do tuhého, divák vidí menej ako by sa prial, čo je vzhľadom k hororovému gore prvku, ktorý je pre slasher príznačným, ako pre exekútora súdne rozhodnutie, fakt veľká škoda. "GirlHouse" nie je špatný slasher, no do pozície "favorita" roku by som ho (Ja osobne) určite nepasoval - 60%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Všechno, co chce banda teen diváků k popcornu na páteční večer. Bikinové kočky všech ras a sexuálních archetypů, webcams, civilní a krásná hlavní hrdinka, její sympatický nápadník ochránce, pošahaný úchyl i krvavé jatka. Girlhouse je zvláštní kombinací tvůrčích rozporů. Scénář si kreativně hraje se všemi postavami a i přes dějovou schematičnost baví překvapivými detaily. Současně ale uvádí do rozpaků náznaky amatérské filmařiny a častou debilitou. Jeho největší devízou je samotný vrahoun, který rychlostí a radikálností předčí i tězkopádnějšího Leatherface. Právě brutalita jatek v poslední třetině je překvapivým vyůstěním předešlého kultivovaného představování postav. Což vytváří další zajímavý kontrast, díky kterému se film liší od jiných, jemu podobných. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Holka, co má super hadry, super vlasy, tak nějak nemá na školu a musí mezi ostatní slípky, které se svlékají před webkamerou za úplatu. Žijí společně v luxusním domě, který je hlídaný a střežený moderním security systémem tak „spolehlivě“, že se do něj nabourá průměrný upocený programátor, který doufá, že tentokrát to s nějakou vyvolenou klapne. Mezitím se naše milá Kylie zamiluje do chápavého hošana, párkrát zavrtí zadečkem a pokecá při večerním dýchánku s holkami, u kterých se casting nemýlil. Z hlavního řezníka nicméně nejde strach, protože ho dobře „známe“, takže nějaká maska už toho příliš nezachrání. Tvůrci si naštěstí pohlídali vizuál, natahovaný úvod i díky tomu ožil do koukatelných rozměrů. Umírající dívčiny až tolik nevřískají (čímž by možná upozornily kolegyně), krvavých cákanců je dost (ale nejsou nikterak zajímavé/originální, to si přiznejme), napětí hodně kolísavé a když už někdo udýchané hovado v masce sejme, nesmyslně (však to znáte) ho nedorazí a hystericky uteče o pár metrů dál. Rozhodně však nemluvím o nějaké scenáristické prázdnotě a odfláknuté práci, Girlhouse je milé překvapení, které se nebojí nahoty, ale nebát se mělo ještě po hororové stránce!! Silných tří hvězd se ale nebojím.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Krajně neatraktivní thriller. Všechny postavy jsou maximálně nesympatické, a tak jsem byl nucen držet palce ošklivému tlouštíkovi, který většinu filmu působil dojmem, že do 5 minut zemře na infarkt. Když si ovšem nasadil masku a vydal se vraždit, tak byl jako vyměněný. Nejvíce nesnesitelný byl úvod do děje, který byl zbytečně dlouhý a po celou dobu extrémně debilní. Vzhled slečen ušel. Bohužel bylo zřejmé, že castingem neprošly díky hereckému umu, nýbrž díky ochotě spolykat trošku toho režisérova DNA. Na film se dalo koukat až od samotného vraždění, které ovšem také nebylo kdovíjakým zázrak. V slasheru bych ocenil, kdyby bylo tu a tam i cosi vidět. Postavy jednají v kritických situacích krajně nelogicky, ale to bývá ve filmech tohoto typu typické a výrazně se nad tím nepozastavuji. Při vymýšlení všech záležitostí z oblasti IT bylo celkem zřetelně vidět, že tvůrci nepožádali o konzultaci odborníka. Celkově se jedná o krajně nezáživný film s nulovou atmosférou, bez špetky napětí a s žalostným střihem. Dávám dost hnusnou hvězdičku a ani pořádně nedokážu identifikovat za co vlastně. Zřejmě za to může jen pozitivní vánoční nálada. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zklamání, od slasheru asi čekám větší zábavu, přitom začátek byl přímo famózní a sliboval parádní vražednou jízdu. Bohužel po něm přišla zhruba hodinová nuda se vzdychajícími kráskami bez mozku a v kalhotkách. Několik krátkých záběrů na odhalená ňadra mi erekci opravdu nepřivodí. Přibalila se i plochá romantická linie a čekání na Godota už mi přišlo nekonečné. Pan Godot se sice nakonec dostavil a téměř všem zúčastněným opravdu změnil život, respektive různorodě ukončil, ovšem na mě už bylo pozdě, předchozí "peříčková" nuda mne ubila spolehlivěji než Godotovo kladivo. Hodně odřený tři, nakonec asi jen za těch pár hezkých koz. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)
  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama