Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Diskuze

Uživatel Darek1979 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Marvelman

Marvelman (hodnocení, recenze)

Wing Tsun se ucim a spoustu veci co tu pisete je samy blabol:) na trojku se tesim!:)

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

bez Donnieho Yena to bude o hovnu něco jak ta blbost Ip Man: Zrození legendy

na příspěvěk reagoval Cracker

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

Bez Donnie Yena to at netočí stačila ta ptákovina bez Donniho Ip Man: Zrození legendy to byl hnus první třídy bez Donniho to není ono , nahradit by ho mohl snad jen Jet Li jinka nikdo jiný .

time4ty

time4ty (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavý, kdo bude hrát hlavní roli Yip Mana. Donnie Yen, který hrál tuto roli v prvních dvou dílech a byl suprovej, prohlásil, že s touto rolí končí pro velké množství filmů na toto téma. Byla by to škoda, snad změní názor.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Tamanska trilogia bude mat premieru roku 2014? No, ked som zvladol prve dve casti, tretiu si asi teda pozriem. Uvidim. 

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

nagasadow8

:D :D Tohle a u nás v kině?? Jako néé že bych to nebral, sjíždím podobné šikmáče jako na běžícím pásu a bavím se víc než u těch amerických sra..k a s radostí bych se vydal do kina na něco jako je tohle... ale že by to dávali třeba v multikině... Ani netuším, jestli třeba v Praze existují nějaká menší kina, kde by se dalo podívat třeba na korejský film... ale tady u nás na Moravě je to v pasti:) Nezbývá než sáhnout po DVD a často ani to ne. I sosnout to a sehnat titulky dá zabrat:)

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Cerhenak

Ou jéé, tak to je velké zklamání pro mě :((( Navíc ten Velmistr vůbec nezaujal, dalo se na to dívat, ale to je tak celé. Já chci Donnieho... :(

Uživatel Cerhenak smazal svůj příspěvek.

Jonatána

Jonatána (hodnocení, recenze)

Včera jsem na jeden zátah zhltla jedničku a dvojku a na trojku snad půjdu do kina :-). Teda, když mě synátor vezme, protože se obávám, že moc mých kamarádek ve věku 30- 45 se tam se mnou nepožene. 

na příspěvěk reagoval nagasadow8

MonitoRewiew

MonitoRewiew (hodnocení, recenze)

KiJi: Nesouhlasím. Každý na to může mít jiný názor. Pokud se někdo na bojový film dívá, protože se mu líbí bojová umění v podání lidí, kteří je opravdu ovládají, tak je to po něj o tom a není pravda, že by pro toto téma nebyly tyto stránky vhodné. Odborné pojmy a termíny mně osobně nezajímají, nechávám je odborníkům. Tady jsme všichni většinou diváci a film je pro nás zábava. Proč tedy hodnotit nějakou choreografii apod. měli bychom hodnotit to, jak nám film zpříjemnil volnou chvíli a nepouštět se do zbytečných studií nějakých teorií. Podle mně je to o tomto..

KiJi

KiJi (hodnocení, recenze)

Když tak čtu posledních pár příspěvků, už se ani nebavíte o filmu, ale o bojových uměních, použitelnosti, nepoužitelnosti, reálnosti, nereálnosti, stylu, nestylu...taková diskuze by měla být asi na jiném druhu stránek. Připomínám, tady je to o filmech. A doplním dva velmi podobné pojmy: choreografie a scénika. Pro někoho to samé, pro jiného odlišné. Ale jsou alfou a omegou všech akčních scén, ať už do sebe buší holýma rukama či zbraněma. A vo vo vo tom to je. Perfektně nacvičit, sehrát a nasnímat (viz Matrix, velmi zajímavá choregrafie, přesto většina herců nedřela dlouhá léta v tělocvičně jako např. Jet Li).

Reklama

Reklama