Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

Stallone 

všechny recenze uživatele

Donnie Yen je charismatický a dobře se na něj dívá. Příběh je opět prostý a souboje nezaujmou tak, jako v minulosti. Líbil se mi tanec pana Ip Mana a chválím výborný souboj proti těžké váze. Vzpomínám si, jak jsem jako malý kluk vstával v noci na boxerský souboj Tyson vs. Lewis (2002). Fandil jsem Lewisovi, který vyhrál knockoutem. Shrneme-li to. První díl přinesl kultovní souboj Ip Man vs. 10 men (bohužel bez výrazné záporné postavy). Druhý díl zaujme zdatným soupeřem. Jeho závěrečná bitva v ringu je to nejlepší, co nám tato série nabídla. Yip Man 3 je filmem, který do série nevnáší nic nového, asijský protivník bez charisma s nedotaženým bojem proti Iron Mike. Hodnotím 3-4* ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně veliké zklamání. První dva díly série o Ip Manovi jsem zhltal neuvěřitelným způsobem a těšil se na pokračování. To se bohužel tvůrcům úplně nepodařilo a dle mého názoru vrhá nepříjemný stín na předchozí filmy. Pokud budeme hovořit o akční stránce filmu, tak ta je naštěstí naprosto v pořádku, akce je rozmanitá, choreografie opět velice zajímavá a tuto část filmu si můžete opět užít. Co značně pokulhává, je příběh. Nebo jinak řečeno dějová struktura. Naprosto vůbec nejsou jasné motivace jednotlivých postav a proč dělají, to co dělají. Daná situace nějakým způsobem vyeskaluje, často se nevyřeší, ale daná postava už tam dále není. To potkalo například Mika Tysona, která je ale jinak tak hrozný, že je to možná i dobře. Dalším mínusem je, že tvůrci dotlačili Donnieho Yena do více lidských hereckých póz, kde on prostě není tak suverénní. Celkově tak Yip Man 3 působí jako hodně zvláštní guláš s kvalitními akčními scénami. ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Mistr Ip se musí vypořádat s několika problémy. Rodinnými, i takové Ty všední, kdy si chce na něm kdekdo zchladit ego. Jasně, že se nejedná o takovou pecku, jako byl první Ip Man, ale i tady postupem času film graduje. Takže čím déle ve stopáži strávíte času, tím lepší zážitek. Mohl jsem dát solidní tři hvězdy, vzhledem k prvnímu dílu, ovšem třetí Ip, je o něčem jiném. Ukazuje hlavně, jak se Ip musel vypořádat s rakovinou své manželky, která roku 1960 odešla, tam nahoru. Donnie Yen je potřetí stále skvělý a role Ip Mana, je prostě jeho. Myslím, že silné tři hvězdy, ale za mě čtyři, jsou na místě. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Totální dehonestace předchozích dílů. Je patrné, že producenti chtěli stůj co stůj natočit trojku, což má za následek úplně debilní zápletku. Současně dějová linka zaměřená na rakovinu bojovníkovi manželky je do filmu tohoto typů definitivně nevkusná. Ať mi nikdo netvrdí, že tohle je důstojné zakončení trilogie! 35% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice zábavná trojka, která zdatně kombinuje mrštnou a nápaditou akci, společně s dojemným důrazem na rodinné hodnoty - mimochodem zapojení Mika Tysona se ukázalo jako výborný tah a jeho momentky jsou zdaleka ty nejzábavnější na celém filmu, avšak zároveň se celý příběh posouvá do daleko silnější osobní roviny, než tomu bylo napřáklad ve dvojce. Tvůrci zároveň přitlačili na rozpočtu a na snímku je to poznat. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Thajským bojovníkom, ktorý ovláda Muay Thai bol Sarut Khanwilai. Tento thajský boxer sa objavil aj vo filme Skin Trade (2014), po boku svojho vzoru, ktorým je Tony Jaa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama