Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

tak trochu zbytečný film o ničem, tady už se opravdu čekalo na začátky Bruce Leeho, ale ne, ten se tu objeví jen na dvě minuty, kopne pět krát do cigaret a utře si dva krát nos, ale hlavně že je tady Tyson, ten to celé pozvedl....jako ty scén kdy jich tam bojuje 100 a možná víc a stejně to nakonec prohrají, to už je fakt na hlavu tohle a toto má být podle skutečných událostí. Zklamání ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Možno je to iný "Ip Man" práve vďaka väčšej dávky emócií, možno už to nie je (pre niekoho) tak výnimočný "Ip Man" ako v predošlých troch častiach, no presto všetko, drží v rukách veľmi silné "karty". Na Mike Tysona ako herca sa spočiatku pozerá veľmi zvláštne, no samotný snímok, poprepletaný viacerými vetvami rôznych príbehov nijak nenudí. Na svoje si divák príde nie len po citovej stránke, ale i adrenalínovej. O lacnom počine teda nemôže byť ani reč (!), a keď sa k tomu pridá množstvo kvalitných súbojov v nápaditých choreografiách, tento kung fu počin len sťažka vo fanúšikovi bojových umení vzbudí sklamanie. Pred pár dňami som videl podobný snímok "Black Belt", no a verte neverte, najmä vďaka nemu koketujem s myšlienkou, že by si "Ip Man 3" možno zaslúžil aj vyššie hodnotenie. V spomínanom filme, vedenom v podobnom duchu dokazovania, "kto je lepší a kto nie", je totiž minimálne o dve tretiny menej bojových scén, pričom rozhodne viac obyčajných. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Muž Internetového Protokolu je zpět, zase je to ten katalogový správňák, slušňák, pyjonýr a citlivouš, nemít ve scénáři manželku a malého makaka, řekl bych, že i panic, ochránce slabých a utlačovaných, vdov a sirotků, osvoboditel Hongkongu, Číny a nejspíš i Asie, specialista na boj tři sta patnáct na jednoho a mistr bojového umění Wůl Chum, s jehož nejúčinnější technikou jste schopni úplně nejrychleji ze všech během pěti vteřin ochmatat rachitickýma ručičkama i celou stoosmdesáticentimetrovou kozatou bloncku. Jeho ukrutnými soupeři jsou tentokrát nejprve lobotomizovaný huhňavý lidoop Michal, který rozhodně nemá ve filmu co dělat, měl by být držen výhradně za elektrickým ohradníkem v Zoo a pravidelně masírován obuškem na dobytek, a poté jiný opičák, co jako obvykle tvrdí, že „mé kungfu je lepší než tvé kungfu“. A nebyl by to náš hrdinný Ípéčko, kdyby sebevědomě neomacal Míšu až k chichotání, nepředvedl tomu Chum Yak Pukovi, že jeho kungfu je prostě to nejlepší z celé tlupy kočkodanů, a pak za bouřlivého potlesku kompletního Dálného východu hrdě neodkráčel do do-dža mazlíčkovat se s dřevěným paňácou se třemi dildy. Tudíž spatříte sice hezky natočený, avšak polodebilní čínský kýč, dosud nejidiotštější z celé série IP telenovel, který však některé zdejší husté experty v Gájkidu dohnal svou „reálností“ až k slzičkám. No jediti! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice zábavná trojka, která zdatně kombinuje mrštnou a nápaditou akci, společně s dojemným důrazem na rodinné hodnoty - mimochodem zapojení Mika Tysona se ukázalo jako výborný tah a jeho momentky jsou zdaleka ty nejzábavnější na celém filmu, avšak zároveň se celý příběh posouvá do daleko silnější osobní roviny, než tomu bylo napřáklad ve dvojce. Tvůrci zároveň přitlačili na rozpočtu a na snímku je to poznat. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prechádzajúcimi filmami o Ip Manovi je tento o čosi menej atraktívny, séria si však stále drží vysokú krivku kvality. Tak ako viacerí som čakal, že Iron Mike zamieša viac kartami, jeho krátky súboj s majstrom Ipom však bol určite oživením. Uši Donnieho Yena zostali na svojom mieste, Tyson zinkasoval svoj zaslúžený honorár, ktorý po ceste z Hong Kongu iste uvážlivo investoval kdesi v Tijuane a všetko nakoniec dobre dopadlo. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Konzultanty na Wing Chun byli u flmu bratři Ip Ching a Ip Chun. Jejich otcem byl mistr Ip Man. Mezi nejslavnější studenty, které vyučoval, patřil Bruce Lee. (Rominator)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával v Hong Kongu, jeho natáčanie prebiehalo v juhočínskom meste Fo-šan. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama