Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

hladass 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil jen kvůli Jeffrey Combsovi a musím říct, že jsem byl docela příjemně překvapen... Ne Jeffrey Combsem, ten odvedl svůj standard, ale tím, že Would You Rather je docela uvěřitelně napsaný film, slušně zahraný s dobrou atmosférou a řekněme, tak akorát krvavý... Protentokrát jsem rád, že z filmu neudělali moc velkou řezničinu, třeba ve stylu Japonců... A Sasha Grey má opravdu talent... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Peniaze sú vždy veľká inšpirácia. Ak je v tom navyše i záchrana vlastného brata, necháte sa v pohode nahovoriť na kadejakú zvrhlosť. Pomerne neznámy "hororík" ťaží hlavne z atmosféry uzavretého priestoru a nepredvídateľnosti, pretože šialený milionár je schopný všetkého. Trocha zaskočí záver, ale prečo nie? 70%. ()

Reklama

khedy 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho úplně zabitého konce, dalo by se hovořit o velmi nadprůměrném thrilleru. Těch 90 minut uteklo až neskutečně rychle a taková půlhohodinka navíc by tomuto snímku přinejmenším neuškodila. Když přihmouřím obě dvě oči a pominu všechno to nelogické chování postav, tak si film 4 hvězdy určitě zaslouží. Ocení zejména milovníci série Saw a dalších zvráceností. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Luxusní devadesátiminutovka, která je až zvrhle zábavná a po celou dobu neztrácí napětí. Jeffrey Combs mi tu svou postavou ke všemu víc než málo připomíná Johna Cleese, vzhledem i "komikou", což celému filmu ještě přidává. Ač už znám postup celého dění, neopouští mě chuť k opětovnému zhlédnutí. Film, u kterého jsem nevěděla, zda se dřív dívat, nebo spekulovat "Ty vole, co bych udělala já?" a jehož scény si ještě několik dní po zhlédnutí promítám v hlavě s myšlenkou, jak to bylo dobré. 80% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Další "like a Saw" kousek, který zase působí spíše jako vypiplaná, plastová atrakce v lunaparku, než jako něco co by mělo vyvolávat nepříjemné napětí nebo dokonce strach. Člověk se u toho nenudí(na jedno podívání je to fajn), ale všechno je to takové strojené a okatě vykonstruované, že největší nervozitu u mě vyvolával ten arogantní Conbsův kuní xicht a nejvíc napnutý jsem byl z očekávání jestli Sasha při těch tortůrách příjde o nějáký ten kus oděvu a zkusí to uhrát aspoň ceckama.. (né-dělám si prdel-byla docela dobrá..) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama